HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri.

HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  0 HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  1 HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  2 HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  3 HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  4 HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri. Görüntü  5

HUNST 355 & 532nm Lazer Gözlük Orta Boy Koruyucu Gözlük Kalkanı Koruma UV ve Yeşil Lazer güvenlik gözlükleri.

  • (1 Yorumlar)

₺972.18 ₺524.96

Etiketler: lazer gözlük.

(SKU: w49531)

Modeli: HM326-A.

Koruma bandı: 180-540nm.

Optik Yoğunluk: OD6+.

Görünür ışık geçirgenliği: %48.

Koruma özellikleri: Emilim koruması.

Performans: yüksek optik yoğunluk, yüksek geçirgenlik.

Uygulama: lazer göz koruması, UV266nm, 355nm, 515nm, 532nm, lazer işleme ekipmanı güvenlik koruması için kullanılır. 1: Bu gözlük esas olarak 180-540nm, OD = 6 + dalga boylarını korur.

2: Optik yoğunluk, ışığın yayılma hızını yavaşlatabilen ve kırılma etkisi yaratabilen malzemelerin karmaşık bir özelliğidir.

3: Farklı lazerlerin (ve karşılık gelen dalga boylarının) insan gözü üzerinde farklı etkileri vardır; Genel olarak, optik yoğunluk ne kadar büyükse, koruma etkisi o kadar iyidir.Neden lazer güvenlik gözlüklerine ihtiyacınız var (zorunlu!)

1: Lazer güvenlik gözlükleri, amaç lazere maruz kalmayı önlemektir.

2: Genellikle iki tür lazer vardır.400nm-780nm arasındaki lazerler görünür ışık ve görünür ışıktır.780 nm'nin üzerindeki lazerler kızılötesi ışıktır ve genellikle görünmezdir.

3: Yüksek enerjili lazer, en yaygın olanı optik 1064nm'dir (fiber optik); 10600nm (karbondioksit lazeri), insan gözüyle görünmez.Örneğin, ışık insan gözüne çarparsa, insan gözü hiç tepki vermez ve bunu önlemek için gözü zamanında kapattığı bilinmemektedir.Lazer enerjisi şu anda biraz daha güçlüyse körlüğe neden olabilir. (Fenomenler: Bilinçsiz ve ani körlük).

Özet: Gözlerinize değer veriyorsanız, bu gözlükler sizin için olmazsa olmazlardan.

1: Yüksek enerjili lazer deneysel araştırmalar yapılırken sadece koruyucu gözlük takılmamalı, tüm vücutta yansıtıcı nesneler olmamalıdır.Saat gibi.

2: Lazer koruyucu gözlükler esas olarak lazer lekelerini ve başıboş ışığı önlemek için kullanılır.Lazer gözlükleri açıkken bile insanlar doğrudan lazere bakamazlar.

3: Lütfen doğrudan lazere bakmayın, aksi takdirde gözlerde geri dönüşü olmayan ve kalıcı hasara neden olur.Dongguan Hunst Lazer Teknolojisi A. Ş., ltd.2008 yılında kurulmuş, dünyaca ünlü üretim şehrinde bulunan ---- Dongguan, Guangdong.It orta ve üst düzey endüstriyel lazer ekipmanı ve ilgili yedek parçaların Ar-Ge, üretim ve satışında uzmanlaşmış yüksek teknoloji ürünü bir kuruluştur.

Dongguan Hunst Lazer Teknolojisi A. Ş., ltd.Pearl River Deltası'ndaki gelişmiş hafif sanayi makinelerine ve mükemmel bir tedarik zincirine güvenir.Yıllar süren istikrarlı gelişimden ve çeşitli mesleki becerilere sahip yüksek kaliteli çalışanlardan sonra.Şimdi karbondioksit lazer kesim makineleri, lazer gravür makineleri, büyük lazer kesim makineleri, lazer markalama makineleri ve bir dizi lazer parçasını kapsayan çeşitli ürün hatlarımız var.Ürün uygulamaları şunları içerir: tekstil, deri, giyim, endüstriyel kumaşlar, reklam, el sanatları ürünleri, baskı, ambalaj, elektronik, ilaç, donanım araçları, kalıplar ve diğer birçok endüstri.

Şirket eksiksiz ve bilimsel bir kalite yönetim sistemine sahiptir.Ürünler Güneydoğu Asya, Avrupa, Kuzey ve Güney Amerika, Orta Doğu, Okyanusya ve diğer ülke ve bölgelere ihraç edilmekte ve yurtiçi ve yurtdışındaki müşteriler tarafından iyi karşılanmaktadır.

Dongguan Hunst Laser Technology Co. ' nun bütünlüğü ve ürün kalitesi., ltd.endüstri tarafından tanınmıştır.Ürünler, Avrupa Birliği'nin CE sertifikasını ve Alibaba Group'un ihracata yönelik üye şirketlerini geçti.

Hayatın her kesiminden hoş geldiniz arkadaşlar ziyarete gelir, rehberlik eder ve iş görüşmeleri yapar.

  • Model Numarası: HM-326A
  • Dalga boyu Kalkanı: 180-540nm
  • Uygulama 1: UV Lazer Makinesi
  • Sertifika: CE
  • Tipik Dalga Boyu: 355nm 532nm
  • Boyut: Medium
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: HUNST'UN
  • Optik Yoğunluk: OD 6+
  • Vlt'nin: 48%
  • Uygulama 2: Yeşil Lazer Makinesi

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Rudnewa 18 - 2022-12-16
      5

    yüksek kaliteli lenz ve çerçeve.

Teklifinizi Bırakın