Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0

Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  0 Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  1 Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  2 Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  3 Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  4 Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0 Görüntü  5

Gitar Silin Temizleyici Klavye Hemşirelik Yağı Klavye Limon Yağı Temizleme Evrensel Araç Seti Ukulele Bez Bakım Aksesuarları H1P0

  • (0 Yorumlar)

₺72.03 ₺38.20

Etiketler: bas gitar 5 telli isimler, kumaş gitar kablosu, limon c5 yağ filtresi, 6 adet elektrik gitar teli, saf vücut limon esansiyel yağı, kore limon kılıfı, 3 limon yağı, eski limon gitar, 8 dizeleri gitar pikap, limon koku yağı.

(SKU: w103504)

Tanım

100 % brand new, yüksek kalite

Adı: İki takım enstrüman bakımı

Şartname: Temizleyici + piyano bezi

Kapasite: 60 ml

Su bazlı temizleyici, müzik aleti yüzeyinin temizlenmesi ve bakımı, parlatma

1. Yüksek kaliteli malzemeler: Alet parlatma maddesi, aleti arındırmak ve korumak için doğal rafine yağ ile temizlenir.

Temizlemesi kolay: Cilanın temizlenmesi kolaydır, aletin yüzeyini aydınlatabilir ve koruyabilir ve tellerin paslanmasını önleyebilir.

3. İnce kumaş: Mikrofiber bez yumuşak ve hassastır ve gitarlara, piyanolara ve diğer müzik aletlerine zarar vermez.

4. Geniş kullanım alanları: müzik aleti parlatma maddesi gitar, bas, ukulele, piyano ve diğer müzik aletleri için uygundur.

5. Küçük aksesuarlar: Parlatma maddesi, müzik tutkunları için olmazsa olmaz bir üründür ve müzik tutkunları için mükemmel bir hediyedir.

Özellikler:

Cihazın yüzeyini temizlemek, aydınlatmak ve korumak için kullanılabilir.

Nasıl kullanılır: Bezin üzerine yağ püskürtün ve aleti temiz bir bezle silin. .

Önce kalite, en iyi hizmeti sunun.Müşteriler bizim dostlarımızdır.

Şık tasarım, 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli!

Not:

1. Fotoğraflar için, hafif renk farklılığı izin lütfen

2. Manuel ölçüm nedeniyle, boyut farklı olabilir

Paket içeriği:

1 adet gitar temizleyici

1 adet temizlik bezi

merhaba çocuklar, mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.Bu öğeye daha fazla ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz.size en iyi fiyatımızı vereceğiz.Mesajınızı bırakın!

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik1: Müzik Aleti Cilası
  • Model Numarası: 60ml

 

Teklifinizi Bırakın