30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok

30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  0 30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  1 30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  2 30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  3 30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  4 30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok Görüntü  5

30ML Sıvı Yalıtım Elektrik sızdırmazlık bandı Macun Su Geçirmez Anti UV Hızlı Kuru Lamba Kurulu Elektronik Sızdırmazlık Maddesi Korozyon Yok

  • (0 Yorumlar)

₺78.12 ₺50.75

Etiketler: sıvı yalıtım elektrik sızdırmazlık bandı macunu.

(SKU: w103961)

Ana Özellikler

【Yalıtım VE SIZDIRMAZLIK】 Sıvı bant, telleri yalıtılmış durumda tutan, sızıntıyı önleyen ve kişisel güvenliği koruyan daha güçlü sızdırmazlık performansına sahiptir.

【Dayanıklı VE YÜKSEK TOKLUK】 Aynı kapasite durumunda, sıvı formdaki yalıtım tutkalı daha dayanıklıdır.Sıvı formun gerilmesi kolaydır ve daha iyi paylaşılabilirliğe sahiptir.

【Kullanımı kolay】 Kesmeye veya yapıştırmaya gerek yoktur, sadece onarılması gereken yere sıvı tutkal uygulayın ve ardından onarımı tamamlamak için dört saat bekletin.

【GENİŞ kullanım aralığı】 Böyle küçük bir tutkal şişesi, tel yapıştırma, iplik sabitleme, devre kartları, yarı iletken malzemeler, araba kabloları ve devre dekorasyonu gibi çeşitli görevler için kullanılabilir.

【BOZULMA yok ve oksidasyon YOK】 Nesnenin yüzeyini kaplayan yalıtım yapıştırıcısının oksitlenmesi ve bozulması kolay değildir, bu nedenle yapıştırıcıyı birden çok kez örtmeye gerek olmayacaktır.

【Yıl boyunca UYGULANABİLİR】 Yalıtım tutkalı, yüksek ve düşük sıcaklıklara dayanıklıdır ve çalışma sıcaklığı, çoğu çalışma ortamına uyum sağlayabilen -30℃ ile 300℃ arasındadır.

× Isıyla daralan tüp: yaşlanması kolay, zayıf sızdırmaz ve su geçirmez ve güçlü değildir.

× Elektrik bandı: oksitlenmesi kolay, yapışkan ve kullanımı sınırlıdır.

√ √ √ Sıvı Yalıtım Bandı: Yalıtım ve sızdırmazlık, dayanıklı ve güçlü, su geçirmez ve neme dayanıklı, çeşitli elektronik bileşenlerin yapıştırılması için uygundur.Size yepyeni bir deneyim yaşatmak.

Lojistik nedenlerden dolayı, sadece 30 ml sıvı yalıtım bandı satıyoruz, satışta başka bir bant hacmi yok.İsterseniz, daha fazla kaset satın alabilir, daha fazla satın alabilir, daha fazla tasarruf edebilirsiniz .Kullanım Senaryoları

Elektronik bileşenlerin, elektrikli ekipmanların, sızdırmazlık yarı iletken malzemelerinin, elektrikli ısıtıcıların, elektronik sayaçların vb. Yapıştırılmasında kullanılır.

Yöntemleri Kullanma

Özellikler

Malzemeler

Tutkal

Tutkal rengi

Siyah, beyaz

Boyut

13 × 8 × 9 cm / 5.1 × 3.1 × 3.5 inç

Kapasite

30ML

Raf ömrü

2 Yıldır açılmamış

Paket içeriği

Sıvı Yalıtım Bandı × 1 Notlar

1. En iyi sonuçlar için lütfen doğrudan güneş ışığından, yüksek nemden veya rüzgarlı ortamdan kaçının. 2. Elektrikli aletleri tamir ederken lütfen yerel elektrik yönetmeliklerine uyun.

3. Uygulamadan önce gücü kesin

4. Yüzeyin temiz ve kuru olduğundan emin olun.

5. Hava ve su sızdırmazlığı sağlamak için onarım alanını tamamen kaplamak için bağlantı veya bakım alanının etrafına sıvı bant sarın.

6. İki örtü arasında en az 10 dakika olmalı ve en az 2 kat olması tavsiye edilir.

7. Lütfen kullanmadan önce kuruması için en az dört saat bekleyin.

8. Güç kaynağını geri yüklemeden önce, sıvı elektrik bandının tamamen kurumasını bekleyin.

  • Tip: diğer
  • Model Numarası: sıvı yalıtım bandı
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanım: Ev yapımı DIY

 

Teklifinizi Bırakın