Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu

Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  0 Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  1 Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  2 Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  3 Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  4 Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu Görüntü  5

Modern Klasik Siyah ve Beyaz Çapraz Çizgili PVC Kalınlaşmak Baskılı Duvar Kağıdı Rulo Yatak Odası Oturma Odası için Mağaza Duvar Dekorasyonu

  • (0 Yorumlar)

₺846.17 ₺660.10

Etiketler: mayo çizgili diyagonal, minyatür 3d duvar kağıdı, grafik 3d duvar kağıdı, şerit çizgili diyagonal, çizgili külotlu çorap diyagonal, yuvarlak 3d duvar kağıdı, cadde köşegen elbise, zidna 3d duvar kağıdı, 3d koyu duvar kağıdı, 7 diyagonal pense.

(SKU: w104160)

Ürün No. Model Numarası.: ZB1051

Malzeme: PVC Duvar Kağıdı

Ürün Boyutu: 0.53 m (W)*10 m (L) = 5.3 metrekare / Set / rulo

İmparatorluk boyutu:32.8 ft * 1.738 ft= 57.05 metre kare

Renk: Siyah beyaz Şerit

Stil: Klasik tarzı

Ağırlık:1.17 kg/Rulo / Set

5'ten fazla rulo satın aldığınızda, Birçok ülkede size DHL veya Fedex tarafından ücretsiz gönderim sunabiliriz.

Farkına varmak:

1. Eğer sipariş yaptığınızda, sipariş altında sevdiğiniz ürün renk sözler lütfen, aksi takdirde biz rastgele renk gemi olacak.

2. Duvar kağıdının arkasında yapıştırıcı veya macun tozu yoktur, kendinden yapışkanlı duvar kağıdı değildir.Lütfen duvar kağıdını göndermeden önce yapıştırıcıyı veya macun tozunu hazırlayın.

3. Brezilya'dan gelen müşteriler ekspres ile göndermek istiyor, lütfen bana cpf'nizi veya CNPJ Numaranızı verin.siparişin altında!

Talimatlar:

1.Be iş için doğru yapışkan macuna sahip olduğunuzdan emin olun.Vinil destekli veya hafif gibi bazı kağıtlar belirli bir macun gerektirir.

2. Toz olarak gelen duvar kağıdı macununu iş için kullanacağınız kovaya veya rulo tepsiye dökmeden önce ayrı bir kovada karıştırın.Tüm topakları çıkarmak için bir karıştırma çubuğuyla iyice karıştırın, ancak karışıma çok fazla hava koyacak kadar iyi değil.

3.Sıvı yapıştırıcıyı doğrudan bir kovaya veya rulo tepsisine dökün.

4.Uzun, düz, kuru bir masanın üzerine, önceden kesilmiş, desen tarafı aşağı bakacak şekilde bir duvar kağıdı şeridi yerleştirin (masa uzun süre kuru kalmaz).Kağıdın bir ucunun masanın kenarına düşmesine izin verin.

5.Macunu masanın üzerinde düz kalan kağıdın yarısına uygulamak için her santimini kapattığınızdan emin olarak bir macun fırçası veya boya silindiri kullanın.

6.Yapıştırdığınız bölümü kendi üzerine katlayın ve kağıdın kuru bölümünü masanın üzerine kaydırın.Macunu uygulayın.

7.Bir sonraki bölümü kendi üzerine katlayın, ardından kağıdı buruşturmamaya çok dikkat ederek iki yarıyı birbirine katlayın.Bu işleme 'rezervasyon' denir.'Rezervasyon kağıdı nemli tutar, macunun zemine akmasını ve yapıştırılan yüzeyin temiz olmasını sağlar.

8.Kağıdı asmadan önce en fazla 5 dakika temiz bir yerde bir kenara koyun.

9.Be temiz bir ucube: Her duvar kağıdı şeridi rezerve edilir edilmez ve bir kenara bırakılır bırakılmaz masayı temizlemek için temiz, ıslak bir sünger kullanın - ancak kurutmaya zahmet etmeyin surface.Do bu, asmadan önce birkaç parça yapıştıracak olsanız bile; isteyeceksiniz yapıştırıcıyı kurumadan masadan çıkarın.

  • Tip: Kağıt Duvar Kağıtları
  • Kullanım: Eğlence, Yönetim, Hanehalkı, Ticaret
  • Kullanmak: Yaşlılar Odası, oturma odası, Çocuk Odası, Mutfak, Çalışmak, Yatak Odası, Düğün Ev
  • yüzey işleme: YAZILI
  • Şarj Ünitesi: Usd / Rulo
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Malzeme: PVC
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Model Numarası: ZB1051'NIN sohbeti
  • Tarz: Klasik
  • İşlev: Nem Geçirmez, su geçirmez, Ses Emici, Ses yalıtımlı, Anti-statik, Kalıp Geçirmez, Isı Yalıtımı
  • Özellik: 3D, Küf Dayanıklı, Ekstra Kalın, Suya Dayanıklı, Çevre Dostu, Formaldehit içermez
  • Desen: Şerit, Şerit

 

Teklifinizi Bırakın