100 % Yeni orijinal L96-M33 L96 GPS modülü GNSS Anten Çok GNSS motor için GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS

100 % Yeni orijinal L96-M33 L96 GPS modülü GNSS Anten Çok GNSS motor için GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS Görüntü  0 100 % Yeni orijinal L96-M33 L96 GPS modülü GNSS Anten Çok GNSS motor için GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS Görüntü  1

100 % Yeni orijinal L96-M33 L96 GPS modülü GNSS Anten Çok GNSS motor için GPS, GLONASS, Galileo ve QZSS

  • (0 Yorumlar)

₺275.97 ₺240.05

Etiketler: glk araba gps, gps gnss ftk, güney gnss şarj cihazı, aksesuar l96, kitaplar galileo galilei, l96 m33 gps, gps arduino galileo, rtk gnss antena radyo, kapak l96, fakra gps glonass anteni.

(SKU: w10456)

L96, gömülü çip antenli eşzamanlı çoklu GNSS alıcı modülüdür.33 İzleme kanalı, 99 toplama kanalı ve 210 PRN kanalı ile L96, üç adede kadar GNSS sisteminin (GPS+GLONASS+Galileo) eşzamanlı alımını destekler.

L96, gömülü çip antenli eşzamanlı çoklu GNSS alıcı modülüdür.33 İzleme kanalı, 99 toplama kanalı ve 210 PRN kanalı ile L96, üç adede kadar GNSS sisteminin (GPS+GLONASS+Galileo) eşzamanlı alımını destekler.

Dahili LNA, modüle zayıf sinyal alanları altında daha iyi performans sağlar.Gömülü çip anteni, müşterilerin toplam boyutunu azaltır applications.To çeşitli uygulama taleplerini karşılayan L96, harici bir anten arayüzü de sağlar.

Yalnızca GPS kullanımıyla karşılaştırıldığında, birden fazla GNSS sisteminin etkinleştirilmesi genellikle görünür uydu sayısını artırır, ilk sabitleme süresini kısaltır ve özellikle zorlu kentsel ortamlarda sürerken konumlandırma doğruluğunu artırır.

EASY™ (Gömülü Destek Sistemi) adı verilen gelişmiş agp'leri ve kanıtlanmış AlwaysLocate™ teknolojisini birleştiren L96, endüstri standardını tam olarak karşılar ve büyük ölçüde azaltılmış TTFF ve ultra düşük güç tüketimi sağlar.EASY ™ teknolojisi, L96'nın dahili flash bellekte depolanan efemeris verilerini (3 güne kadar) kullanarak yörüngeleri otomatik olarak hesaplamasını ve tahmin etmesini sağlar, böylece modül düşük sinyal seviyelerinde bile konumu hızlı bir şekilde sabitleyebilir ve düşük güç tüketimi sağlayabilir.AlwaysLocate™ teknolojisi ile L96, çevresel ve hareket koşullarına göre konumlandırma doğruluğu ile güç tüketimi arasında denge sağlamak için açma/kapama süresini uyarlamalı olarak ayarlayabilir.

Süper performansı L96'yı otomotiv, endüstriyel ve tüketici uygulamaları için ideal kılar.Son derece düşük güç tüketimi, özellikle taşınabilir uygulamalar olmak üzere güce duyarlı cihazlara uygulanmasını kolaylaştırır.

1.Birçok farklı ürün çeşidimiz var (hepsi bir dükkanda) ve daha da önemlisi,yüksek kalitede en düşük Fiyatı alacaksınız .

2.Daha fazla miktar satın alırsanız, lütfen bize ulaşın .Daha fazla parça satın alın.kullanılan "sepete ekle" biz sizin için indirim yapacak.Bir şeye ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçebilirsiniz,çünkü çoğu hala çevrimiçi yayınlamadık.

3.Biz DHL / UPS/ EMS /Fedex / TNT /Çin sonrası hava posta ile size yollayabilirsiniz... .EMS'NİN teslim edemediği Ülkeler ve Bölgeler için lütfen diğer nakliye yollarını seçin.

4.Nakliye hizmetinin sorumluluğu olan herhangi bir kaza, gecikme veya diğer sorunlardan sorumlu değiliz.

5.Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

İade ve Değiştirme

1.Mağazamızdan satın aldığınız ürün mükemmel kalitede değilse, yani üreticilerin özelliklerine göre elektronik olarak çalışmazlarsa, değiştirme veya geri ödeme için bize iade etmeniz yeterlidir.

2.Herhangi bir ürün iade veya değiştirme için hak kazanmak için orijinal hallerine iade edilmelidir.

3.Alıcı, yapılan tüm nakliye ücretlerinden sorumludur.

4.Eğer herhangi bir sorun varsa, %100 % memnun değil, negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz, biz 24 saat içinde e-posta cevap .

  • Aksesuar Türü: Çip / Modchip
  • Marka Adı: ZHONGXİANGTAİ
  • Uyumlu Marka / Model: Hiçbiri
  • Model Numarası: L96-M33
  • Kaynak: ABD (Menşei)

 

Teklifinizi Bırakın