15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6

15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  0 15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  1 15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  2 15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  3 15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  4 15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6 Görüntü  5

15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6

  • (0 Yorumlar)

₺700.77 ₺574.57

Etiketler: Yastıkları, irobot paspas, ırobot, roomba jet m6'nın sohbeti.

(SKU: w106522)

15 Adet Değiştirmeleri Yıkanabilir Kuru Islak Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6, kuru Mop Pedleri Irobot Braava Jet M6

Çoklu Paket içerir 15 yıkanabilir kuru ıslak paspas pedleri süpürme pedleri için uyumlu iRobot Braava Jet M6 (6110) Ultimate Robot Paspas.

Yıkanabilir kuru ıslak paspas pedi, etkili temizlik için yüksek kaliteli kumaştan yapılmıştır ve spot temizleme modunda yapışkan kiri ve mutfak yağını parçalar.Yıkanabilir kuru süpürme pedi, kir, toz ve evcil hayvan tüylerini yakalamak için üstün kaliteli mikrofiber kullanır.

Bu dayanıklı, çok kullanımlı temizlik paspası değiştirme pedleri, mermer, laminat ve benzeri çoğu sert zemin yüzeyi için uygundur. tile.It zemin yüzeyini çizmez veya lekelemez.

Verimli yıkanabilir paspas pedleri kurulumu kolay, tekrar kullanılabilir, dayanıklı ve yıkanabilir, kuru takla veya çizgi kuru, günlük ev/ev/oda/mutfak/ofis zemin temizliğiniz için harika.

Renk: gri

Malzeme: kumaş

Paket içeriği:

15 * Paspas Bezi

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

  • Marka Adı: Cikuso'nun
  • Güç (W): 50w
  • Sertifika: CE
  • İşlev: Islak ve kuru
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Gerilim (V): 220V
  • Pil ömrü: Hiçbiri

 

Teklifinizi Bırakın