Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0

Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  0 Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  1 Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  2 Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  3 Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  4 Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0 Görüntü  5

Tepsi Ahşap Raf Tembel baharat rafı Mutfak Baharat Depolama Plakası Meyve Pikap Raf Masaüstü I7B0

  • (0 Yorumlar)

₺168.97 ₺91.23

Etiketler: Tepsi, döner tepsi, masanın üzerinde tepsi dekorasyonu, kahve tepsisi.

(SKU: w11205)

1. Doğal yüksek kaliteli bambu ve ahşap malzeme: Doğal olarak yetişen yüksek kaliteli masif bambu ve ahşaptan yapılmıştır, bu nedenle her ürün deseni farklı ve benzersizdir.

2. Sağlam ve dayanıklı: Hafif ve narin görünüm, küçük eşyalarınızı düzenli tutar ve uzun süreli kullanım için güvenli ve dayanıklıdır.

3. Kolay bakım: Sadece elde yıkayın veya gerektiğinde nemli bir bezle hafifçe silin, lütfen bulaşık makinesine koymayın veya suya batırmayın.

4. Kutunun dışında: Bu döner tabla, kutudan sorunsuz bir 360° dönüş sağlar, kurulum gerektirmez.

5. Çeşitli senaryolar için uygundur: büyük kapasiteli depolama tasarımı, tepsi daha fazla şişe saklayabilir ve cans.It mutfakta çeşniler, tuvalet masasında kozmetikler, restoranda meyveler veya kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği, tatlı, içecek vb.servis etmek için kullanılabilir.Döner tasarım daha fazla eşya tutabilir, pratik ve güzeldir ve ulaşması kolaydır, bu nedenle her şeyin çok düzenli olduğunu ve her şeyin bulunması kolay olduğunu görmekten mutluluk duyarsınız.

Adı: Döner depolama tepsisi

Renk: ahşap rengi

Malzeme: Bambu

Boyutu: tek katmanlı yaklaşık 30.00X30.00X3 cm/11.79X11. 79X1. 18 inç

Çift katmanlı yaklaşık 30.00X30.00X8 cm/11.79X11. 79X3. 14 inç

paket içeriği

1 x Döner Baharat Rafı

Sevgili alıcı, mağazamıza hoşgeldiniz.Mağazamızda çok kullanışlı ve ucuz ürünler var.İyi günler!

  • Malzeme: Bambu
  • CN: Anhui'nin
  • Model Numarası: 1654346232
  • Tip: Depolama Tepsileri
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın