Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf

Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  0 Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  1 Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  2 Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  3 Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  4 Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf Görüntü  5

Paslanmaz Çelik raf Banyo Tuvalet Dolabı Mutfak Çamaşır Makinesi Raf Depolama Organizatör Tutucu Yerden tasarruf sağlayan Raf

  • (0 Yorumlar)

₺643.94 ₺321.97

Etiketler: raf banyo tuvalet dolabı mutfak yıkama, tuvalet havlu depolama raf tutucu metal, depolama sepeti, ev tipi devrilme kovası çok katmanlı ayakkabı, banyo organizatörü, raf.

(SKU: w116436)

Malzeme:

Paslanmaz çelik

Özellikler:

1. Rafın alt kısmının yüksekliği ayarlanabilir.Alt takviyeli toka tasarımı daha kararlıdır ve sallanmaz

2. Yan taraftaki kancalarla havlu, rulo vb. Depolayabilir.

3. Metal pişirme verniği, paslanmaz ve boyadan düşmez.Pano yüzeyi güçlü yük taşıma kapasitesine sahiptir ve çeşitli depolama ihtiyaçlarını karşılar.

Boyut:

50 * 25 * 160 cm

Geri bildirim

Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen beş yıldızlı bir övgü verin.Motivasyonunuz daha iyisini yapmamıza yardımcı olacaktır.

Ürünlerimizden memnun değilseniz veya ürünlerimiz için daha iyi önerileriniz varsa.Olumsuz bir inceleme bırakmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Çeşitli sorunları aktif olarak çözeceğiz ve size en tatmin edici müşteri deneyimini sunacağız.

Nakliye ve Lojistik

En uygun maliyetli lojistik sağlayıcısını seçeceğiz.Müşterilerin yüksek kaliteli lojistik hizmetlerinden yararlanmak için en az navlun harcamasına izin verin.

Lojistik bilgileri takip edilebilir.Lojistik bilgilerinin zamanında güncellenmediğini veya bazı sorunlar olduğunu fark ederseniz, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.Taşımacılık verimliliğini artırmak için lojistik şirketleri ile aktif olarak iletişim kuracağız.

Hizmet

Toptan ve doğrudan satışları destekleyin.Daha büyük miktarda ürüne ihtiyacınız varsa, fiyatları ve lojistiği görüşmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mesajınıza 24 saat içinde cevap verin.

  • Uygulanabilir Alan: banyo
  • Hayır. katmanların: Üç Katmanlı
  • Boyut: 19.7*9.8*63in
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Sınıflandırma: Katlanmayan Raf
  • Kurulum türü: Kat Türü
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Ufak tefek eşyalar
  • İşlev: depolama organizatör tutucu, banyo raf depolama
  • Tip: Depolama Tutucular ve Raflar

 

Teklifinizi Bırakın