Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir

Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  0 Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  1 Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  2 Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  3 Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  4 Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir Görüntü  5

Deniz Maymunları Okyanus Hayvanat Bahçesi Renkleri Akvaryum Evcil Hayvanı Olabilir

  • (2 Yorumlar)

₺367.97

Etiketler: deniz maymunları, akvaryum, akvaryum bitkisi, balık akvaryumu, akvaryum aksesuarları, balık tankı süs dekorasyon plastik.

(SKU: w117221)

Özellikler:

1. Önce büyük şeffaf kaplara ve en sevdikleri biberona gidin, durulayın (dezenfektan ve temizlik maddelerini devre dışı bırakın).

2. Önceden hazırlanmış bir kaba yaklaşık 400 ml su veya maden suyu (yaklaşık 3 torba kesilmiş torbaların konu satırında) alın.

3. Su torbası konfigürasyon elemanları ekleyerek, çözünmesi için karıştırın ve temiz bir gün yerleştirin.

4. Sıvı arıtma tamamlandı, şeffaflığın bir kısmını en sevdiğiniz biberona çıkarın, ardından sihirli yumurtaları dökün, sıvı yumurtalar örtülmeli, kalan sıvı tutma rezervi.

5. 2-3 gelecekte kademeli olarak küçük bir ıstakoz kuluçkası (yerel iklim etkilerinden önceden veya gecikmeden dolayı kuluçka süresi), kuluçka sıcaklığı gereksinimin 22 derece üzerinde olacaktır.

6. Küçük ıstakozların üçüncü inkübasyonundan sonra, dört gün beslenmeye başlar, süt, pişmiş süt, şeker veya pişmiş yumurta sarısı bazlı yiyecekler, unutmayın!Oh, sadece çok, çok az, su kütlelerinin kirlenmesini önlemek, kerevitlerin kitlesel ölümlerine neden olmak için

7. Kerevit büyüme hızının ilk haftası, yaklaşık 10 gün daha hızlı olana kadar çok yavaş büyümedir.30 Gün sonra, yeni nesil bebeğin doğumundan 30 ila 40 gün sonra az sayıda kerevit yaklaşık 6 mm'ye kadar büyüyebilir began.Do hattın beslenmesinden önceki yöntemlerle yapabileceğiniz zamana acele etmeyin.Güçlü doğrudan güneş ışığından kaçınmak için dışarıya yerleştirilmeyen küçük ıstakozların iç mekanda yetiştirilmesi için malzemeler.

8. Su kirliliğinin biberonları daha ciddi olduğunda, bir kaşıkla biraz su alın, besleme şişesine sıvı tutulmasının orijinal yedeği.

  • Model Numarası: 3
  • Ağırlık: 3
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Su Dekorasyon Türü: Balık Süsleri
  • Tip: balık

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Madam101 - 2022-10-03
      5

    Harika ürün, hizmet ve teslimat. Bir+

  • reviewer-1
    Trancer Old - 2022-10-05
      1

    Sudaki yumurtaları ששמיי'den bu yana beş gün geçti ve katlanmadı

Teklifinizi Bırakın