2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin

2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  0 2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  1 2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  2 2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  3 2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  4 2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin Görüntü  5

2021 Büyük Mal Etiketleri Kendinden Yapışkanlı Delik Delme Koruyucu Gevşek Yapraklı Kağıt Delik Takviye Etiketleri Yuvarlak Çıkartmalar ofis İçin

  • (0 Yorumlar)

₺15.78 ₺15.40

Etiketler: çıkartmalar delik diz, tek delikli cam boncuklar, deri delik delme 08, ofis 2021 telefon, kdeam güneş gözlüğü, kağıt tutucu yumruk ücretsiz, microsoft office 2021 ispanyolca, göz makyajı kapatıcı, beyaz takviye etiketleri, uzun yıldız delik delme.

(SKU: w120408)

Özellikler:

Gevşek yapraklı kağıt için delik koruma etiketi, kağıt ters çevrildiğinde hasar görmesi kolay değildir, kullanımı kolaydır.

Yaygın dosya delik koruma, önemli gün işaretleme, dıy fotoğraf albümü, dizüstü önemli noktaları işaretleme, zarf yapıştırma, vb.

PVC su geçirmez ve kendinden yapışkanlı malzeme, gevşek yaprak yuvarlak deliklerini onarmak ve delme konumunu güçlendirmek için kullanılabilir.

İki etiket birbirine yapıştırılır, bu da asılı delik olarak kullanılabilir, delmeye ve bağlamaya gerek yoktur, değerli belgeleri ve fotoğrafları korur.

6mm iç çap, 15mm dış çap, 250 etiket / kutu.

Özellikler:

Renk: Beyaz / Şeffaf (isteğe bağlı)

Malzeme: PVC

Miktar: 250 Etiket / kutu

Iç Çapı: 6mm / 0.24 in

Dış Çap: 15mm / 0.59 in

Paket Boyutu: 5 * 5 * 2 cm / 2.0 * 2.0 * 0.8 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * Etiket Kutusu

Dropshipping Hizmetleri ile İlgili Birçok Soru Aşağıdaki Gibidir:

1.Günde kaç sipariş verebilirsiniz?

her gün büyük siparişleri karşılayabilecek büyük bir depoya sahip Shenzhen,Çin'de büyük bir şirketiz.Her gün sayısız parsel gönderiyoruz.Talep ettiğiniz siparişi garanti edebiliriz.

2.Siparişleri ne kadar hızlı işleyebilirsiniz?

Siparişi ödedikten sonra mümkün olan en kısa sürede gönderiyi ayarlayacağız.Dropshipping siparişi için öncelikli teslimat

3.Paketin içinde herhangi bir makbuz, fatura ve promosyon teklifi olmadan sipariş gönderebilir misiniz?

Mutlaka!Sipariş üzerine not bırakırsanız fatura, makbuz, promosyon teklifi yok(isterseniz sağlayabiliriz.)

4.Başka ürünlere ihtiyacınız varsa?

İhtiyacınız olan ürünlerin çoğunu mümkün olduğunca sağlayabiliriz1

Başka sorularınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Sizinle işbirliği yaptığımız için çok minnettarız.

5.CSV/Excel Dosyası Dropshipping'i destekleyebiliriz.

6.Siparişleri günlük olarak yerine getirmek için sınırlı bir stok yoktur

  • Delme Miktarı: diğer
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Delme Modu: Manuel
  • Model Numarası: xxx

 

Teklifinizi Bırakın