Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları

Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  0 Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  1 Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  2 Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  3 Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  4 Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları Görüntü  5

Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları

  • (0 Yorumlar)

₺154.14 ₺106.44

Etiketler: nintendo anahtarı monitörü, kirby nintendo oyunu, nintendo geçin jori, denetleyici gta 5 pc, vwıı gamecube denetleyicisi, pc için fpv denetleyici, yamalar gamecube, nintendo eıı nunchuck, kontrol wii evrensel, ahlaki nintendo geçin.

(SKU: w121307)

Kablolu Anahtarı Denetleyicisi Joypad Nintendo GameCube Wii Titreşim El Joystick PC NGC MAC Oyun pedi Aksesuarları

●Şartname: ◎Materila: Plastik ◎Boyut: 13 cm * 11cm ◎Renk : Gümüş , Yeşil , Beyaz , Kırmızı , Mavi, Pembe, Sarı, Turuncu, Siyah ( İsteğe Bağlı ) ◎Ambalaj Dahil : 1 Adet Gamecube Konsolu ●Özellik : ◎Kabuğu daha parlak hale getirmek için yepyeni ABS malzeme ve ayrıca kırılmaya karşı daha dayanıklıdır. ◎Motor içinde 3 adet bıçak ile daha güçlü titreşim yapmak. ◎Çift Analog joystick, tamamen analog basınca duyarlı eylem düğmeleri ve D-Pad, Orijinal Nintendo GameCube denetleyicisiyle aynı mükemmel akıcı özellikler. ◎Yüksek Kalite-Nintendo tarafından üretilmeyen üçüncü taraf ürünü.Ancak Wii / GameCube konsollarının tüm sürümleriyle uyumludur.Nintendo Gamecube denetleyicisi ile tam olarak aynı şekilde çalışır. ● Birçok Super Smash Bros hayranı, Nintendo GameCube sistemi için Super Smash Bros Melee oynayarak büyüdü ve her zaman bu sistemin denetleyicisini tercih edecekler.

  • Uyumlu Marka / Model: Nintendo
  • Uyumlu Nintendo Modeli: Nintendo GameCube
  • Paket: Evet
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: ıtuf
  • Tip: Gamepadler
  • Model Numarası: NGC Oyun Denetleyicileri

 

Teklifinizi Bırakın