Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215)

Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  0 Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  1 Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  2 Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  3 Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  4 Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215) Görüntü  5

Giyim Etiketleri, Vintage Çiçek Çiçek, Özel Logo, Pamuk Etiketleri, İşletme Adı, Baskı, Beyaz Kumaş, 12mm x 60mm (MD5215)

  • (5 Yorumlar)

₺183.98

Etiketler: ysl logo kolye, osu parti malzemeleri, gmc özel, byu araba aksesuarları, dantel kumaşlar kumaş, havlu pamuğu, afrika kumaş çiftler, fiyat etiketi yazıcısı, tanımsız pantolon, at kuyruğu el yapımı.

(SKU: w121613)

♥ Özel Pamuk Şerit Etiket ♥

Ana resimdeki etiketin toplam boyutu: 12mm x (40mm + 20mm)

Etiketin toplam boyutu = Pamuklu bant genişliği x (tasarım boyutu + dikiş boyutu)

- Sayfadaki diğer miktar seçeneklerini görebilirsiniz.Başka miktarlara ihtiyacınız varsa, lütfen bana ulaşın...

- Bunlar organik pamuklu etiketlerimiz, %100 organik pamukla basıyoruz, bu nedenle çocuk eşyalarında kullanımı güvenli ve çok yumuşak.Makinede yıkanabilir, kurutulabilir ve ütülenebilirler; baskı solmaz ve etiketler yıllarca dayanır.

- Logonuz, metniniz, barkodunuz ve yıkama bakım sembollerinizle tamamlayın.Etiketler geliyor uncut.To etiketleri kullanın, etiketi kesme çizgisinde kesmeniz yeterlidir.Etiketi ikiye katlayın ve giysinizin dikişine dikin.

- Grafiğinizi www.endustripatent.com.tr mesajlarıyla bana gönderin veya bana e-posta ile gönderin .Bir grafiğiniz yoksa, ancak diğer birçok listemizden birini kullanmak istiyorsanız veya yalnızca belirli bir yazı tipinde metin yazdırmamızı istiyorsanız, notlar kutusundaki ayrıntıları bana bildirin.İsterseniz bu etiketlerin her iki tarafına da yazdırabiliriz; ekstra maliyet yoktur.

- Varsayılan grafik, fotoğraflarda gördüğünüz şeydir, Düz metin özel bakım etiketleri arıyorsanız, toplu siparişler için lütfen bizimle iletişime geçin.

- Etiketin fiyatının boyuta bağlı olduğunu lütfen unutmayın, ihtiyacınız olan boyut gördüğünüz örnekle aynı değilse, yeni bir teklif için lütfen benimle iletişime geçin.Görevler ülkeniz tarafından toplanır ve alıcı tarafından ödenir.Lütfen satın almadan önce tarife bilgilerini kontrol edin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: MD
  • Malzeme: Giysi
  • Ürün Tipi: Giysi Etiketleri
  • Etiket Türü: Ana Etiketler
  • Teknik: YAZILI
  • Toptan Satış Türü: Evet (>50 Adet)
  • Marka Adı: ETERNALQUN'UN
  • Özellik: Çevre Dostu, Yıkanabilir
  • Kullanmak: Giysi, Ayakkabı, Çantalılar

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Sergey Sapunov - 2022-09-29
      5

    Onlar Aliexpress en çok satanlar. İşlerinde ve teslim tarihinde benim sorumluluğumdalar. Onları üçüncü kez satın aldım ve beni asla hayal kırıklığına uğratmadılar. Çalışırken etiketler dağılmaz. Yüksek kalitededirler. Onları tavsiye ederim. Satıcı ile çok iyi iletişim.

  • reviewer-1
    Medikoment - 2022-12-13
      5

    Çok teşekkürler!!!!! gerçekten beğendim!!!!

  • reviewer-1
    Walid 8986 - 2022-10-28
      5

    En çok satanları seviyorum, seni sevdiriyor

  • reviewer-1
    Soul Yus - 2022-12-22
      5

    Planlanan tarihten önce geldi ve mükemmel kalite

  • reviewer-1
    Misspatlaforest - 2022-12-21
      5

    Lebels güzel yapılmış, boyutu biraz küçük ama kalitesi iyi. Bir dahaki sefere daha büyük bir beden sipariş ediyorum.

Teklifinizi Bırakın