50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi

50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  0 50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  1 50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  2 50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  3 50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  4 50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi Görüntü  5

50 Adet A3 PET Lazer Baskı Şeffaflık Film Su Geçirmez Şeffaflık Film Serigrafi Transfer Filmi

  • (0 Yorumlar)

₺914.21 ₺704.00

Etiketler: şeffaf kağıt balon, resimler f serigrafi, dantel dıy kraft kağıt etiket, zte a3 filmi, kraft kağıt a3 kitap, tanımsız pantolon, kazak dijital baskı, parlayan a3 sayfaları, el sanatları kağıdı a4, kantai çarşaf.

(SKU: w122175)

Su geçirmez olmayan lazer baskı filmi, ince çizgilerin ve yarım tonların şeklini kontrol eden, serigrafi, sıcak damgalama ve tampon baskıda şablon yapmak için kullanılabilen özel olarak kaplanmış, şeffaf bir filmdir.

Eşsiz yüksek teknoloji çözümü için, birlikte katlandıklarında birbirleriyle konglütine edilemezler.Görüntü iyi dayanıklıdır ve depolamaya uygundur.

Notlar Bu film lazer yazıcınızda kullanılabilir, mürekkep püskürtmeli yazıcıda çalışmaz Parametreler A3 16"x12" (420*297 mm)

Belirleme:

Yepyeni

Malzeme: Yüksek mukavemetli polyester film

Renk: şeffaf

Miktar: 50 adet

Uygulama: Baskı plakası yapımından hemen sonra serigrafi plakası yapımı, sıcak damgalama, tampon baskı çelik levha için kullanılır

Için A3 Lazer Baskı Şeffaflık Film Fotoğraf DIY PCB İçin

Özellikler:

Sert malzeme, deformasyona neden olmak kolay değil

Su geçirmez, güve yemez, uzun raf ömrü

Basınç dayanımı, aşınma direnci, katlanma direnci, yüksek sıcaklık dayanımı

Yüksek mukavemetli polyester film, yüksek şeffaflık benimsemek

Destek yüksek performanslı baskı, desen sıkı hiçbir toz bırakarak, yüksek kaliteli fotoğraf görüntü çıkış seviyesi için kullanılabilir

Yazdırmak için lazer yazıcı ile yüksek sıcaklıktan sonra iyi boyutsal kararlılığa sahip mükemmel termal performans, film büzülme deformasyonu yok

Özel anti-statik ve hava koşullarına dayanıklılık, her türlü hava koşulunda, sıcaklıkta iyi istikrarlı baskı performansı sağlar

Her türlü mürekkep püskürtmeli ve lazer yazıcı için uygun geniş uyarlanabilirlik

Toksik olmayan çevre koruma kaplaması, baskı herhangi bir koku ve zararlı gaz üretmez

1) Almanya müşterileri için, FedEx veya TNT ile göndermek istiyorsanız, lütfen bize EORI numaranızı söyleyin .Onlar olmadan, biz sadece DHL tarafından, Hong Kong post veya Çin Post!

Rus müşteriler için , bize tam adınızı söyleyin lütfen (en az 3 kelime), dahil ilk adı, orta adı ve soyadı, aksi takdirde Rus Post parsel bültenleri olmaz ve çin'e dönmek!

Brezilya/Arjantin / Şili müşterileri için, FedEx, DHL, TNT, UPS ile göndermek istiyorsanız, lütfen bana vergi numaranızı ( CUIT, CPF veya CNPJ) söyleyin.Bu olmadan, Gümrük malları Çin'e iade edecektir .

2) Dünya çapında nakliye (bazı uzak ülkeler hariç); Alıcı Uzak Alan Ek Ücret, herhangi bir Gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumludur.

3) Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

4) Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

5) Servis transıt süresi taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi değişebilir gecikme, özellikle tatil sezonunda.

6) Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

1) Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme yapmayacağız.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3) Biz öğenin aldıktan sonra tam ödeme iade tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, alıcı ve Satıcı www.endustripatent.com.tr işlemi iptal sonra.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4) Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz.Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

  • Marka Adı: CJEC'İN
  • Ağırlık: none
  • Tip: Kopya Kağıdı
  • Boyut: A4
  • Model Numarası: şeffaflık filmi
  • Paket Miktarı: 1-500 Yaprak

 

Teklifinizi Bırakın