Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı

Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  0 Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  1 Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  2 Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  3 Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  4 Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı Görüntü  5

Şişme Araba hava yatağı Taşınabilir Arka Koltuk Blow-up Uyku Pedi Seyahat Kamp Tatil Şişme Açık Kanepe araba yatağı

  • (0 Yorumlar)

₺617.52 ₺562.02

Etiketler: türk pamuklu çarşaf, kanepe kamp 2, taşınabilir seyahat yatağı, büyük puf yatak, özel dış mekan yatağı, hava kompresörü kamp, çocuk seyahat yatağı, kanepe tek hava, naylon açık yatak, erkekler taşınabilir seyahat çantası.

(SKU: w124150)

Mermi Noktaları:

1、Taşınabilir Depolama: hava yatağı saklamak için bir bez çanta ile birlikte gelir, mağazadan sonra küçük ve hafiftir, taşıması kolaydır.

2、Hızlı Otomatik Havalandırma: Hava yastığını açın, hava memesini açın, otomatik olarak kapanır, yastığı ve kanatları manuel olarak kapatır.Yastık, her seyahatinizde size kaliteli uyku sağlar.

3、Rahat Malzeme: Polyester ipek kumaş kumaş, çevre dostu bir malzeme kullanarak, serme yatak yüzeyi pürüzsüz, aşınmaya dayanıklı ve yıkanması kolay, su geçirmez ve nefes alabilir.İç çekirdek, yüksek kaliteli elastik pamuktan, seçilmiş yüksek yoğunluklu süngerden, rahat ve destekleyici malzemeden yapılmıştır.

4、Katlama Kullanımı: Tamamen açılmış (2-3 kişi için), ikiye katlanmış ( bir kişi için), çeşitli seçenekler, yayılma boyutu: yaklaşık 188 * 130 cm.Bacaklarınızı rahatlatabilir ve uyuyabilirsiniz.

5、Geniş Uygulama: aile seyahat için kullanılabilir, evde misafirler için, yeni ev için acil yatak, araba, kamp, piknik, ofis molası, çoğu Suv, RVs ve minivanlar.

Belirleme:

Adı: Otomatik Yenilebilir Yatak

Malzeme: polyester ipek kumaş kumaş

Boyutu: yaklaşık 180 * 132 * 5 cm/70.86 * 52 * 1.97 içinde

Uygulanabilir modeller: Araba, SUV, MPV

Iation: otomatik ıation (alet gerektirmez)

Uygulanabilir sahne: araba seyahat yatağı, kamp mat, sahil tatil, çim piknik, dağ orman macera, öğle yemeği molası yatak

Uygun mevsim: dört mevsim

Özellikler:

1. Taşınabilir depolama: hava yastığı çıkarıldıktan sonra depolama kayışını kullanın, hacim küçük ve hafiftir, taşıması kolaydır.

2. Otomatik ha acılık: benzersiz otomatik ha acıklı yastık, her seyahatinizde size iyi bir uyku sağlar.

3. Rahat malzeme: polyester ipek kumaş kumaş, çevre dostu malzeme, pürüzsüz yüzey, giyilebilir ve yıkanması kolay, su geçirmez ve nefes alabilir.

4. Katlama kullanımı: hepsi katlanmamış (2-3 kişi için) Üst üste bindirilmiş yarım (bir kişi için) iki form, çoklu seçenek.

5. Rahat kullanım: çekirdek yüksek kaliteli streç pamuktan yapılmıştır, yüksek yoğunluklu sünger seçilir ve rahat destek

Ambalaj Listesi:

Otomatik Havalandırma Araba hava yatağı * 1

Tamir kiti * 1

Saklama çantası * 1

Not: Yastıkların e kanatların manuel olarak ha alandırılması gerekir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik1: Araba şişme yatak
  • Uygun mevsimler: Dört Mevsim
  • Damla Nakliye: destek
  • Malzeme: PVC, polyester ipek kumaş kumaş
  • Uygulanabilir modeller: araba, JİP, MPV
  • Boyut: 80cm*150cm, about 180 x 132 x 5cm
  • TÜR1: Şişme Araba Hava Yatağı
  • enflasyon: Otomatik şişirme (alet gerektirmez)
  • Uygulanabilir sahne: Araba Seyahat Yatağı, Kamp Matı, deniz kenarı tatil, çim piknik, Dağ

 

Teklifinizi Bırakın