Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş

Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  0 Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  1 Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  2 Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  3 Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  4 Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş Görüntü  5

Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş

  • (0 Yorumlar)

₺40.29 ₺22.24

Etiketler: obd, Tekerlekli sandalye, benzinli otomobiller için yakıt tasarrufu, Enerji Verimli, yakıt tasarrufu pro.

(SKU: w124497)

Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu Eko Enerji Yakıt Tasarrufu Fiş Ve Sürücü Yağ Tasarrufu Araba Yedek Ekonomi Dizel Benzin Tasarrufu Fiş

Mermi noktaları: 1、Kolay kurulum: Bu OBD iki çip ayar kutusu bir tak ve çalıştır cihazıdır, sadece aracın OBD iki konektörüne takın ve 1996'dan beri tüm arabalar için uygundur.

2、Araç performansını Artırın: OBD İKİ konektörüne takıldığında, araç bilgisayarı ecu'sundan bilgi alır.Ecu'dan alınan verilere dayanarak, aracınızın performansını artırmak için boost basıncını, yağ miktarını, jet zamanlamasını ve basıncını ayarlar.

3、Daha fazla yağ verimli: OBD iki çip ayar kutusu, aracınızı ve sürüş alışkanlıklarınızı otomatik olarak daha iyi bir benzin ekonomisi için arabanıza mükemmel şekilde uyacak şekilde ayarlamak için tanır.

4、Olumsuz Etki Yok: Motora ve araç bilgisayarı ECU'ya zarar vermez ve fabrika ayarları üzerinde herhangi bir olumsuz etkiye neden olmaz. car.To aracın orijinal ayarlarına geri dönün, sadece OBD İKİ konektöründen çıkarın.

5、Satış Sonrası Servis: Herhangi bir nedenle Benzin Tasarrufundan tamamen memnun değilseniz, lütfen bizimle iletişime geçin, sorunlarınızı çözeceğiz ve memnuniyetinizi sağlayacağız.

Tanım:

Chip Tuning Box, OBD İKİ protokolünü temel alır ve yol bilgisayarını yeniden eşleştirerek ve ayarlayarak çalışır.Araç 200 km yol kat ettikten sonra, güç yükseltme kutusu, motor performansını artırmak için aracın araç bilgisayarına uyum sağlamak üzere sahibinin sürüş alışkanlıklarına göre otomatik olarak ayarlanacaktır.

Kurulum ve Kalibrasyon:

1. Araç OBD arayüzünü bulun ve ardından cihazı takın.

2. Bu adım daha kritiktir, araba anahtarını çevirin ve kontak anahtarını açın. (Arabayı çalıştırmayın)

4. Cihaz sıfırlama düğmesine yaklaşık 5 saniye basın, düğmeyi bıraktıktan sonra yaklaşık 30-54 saniye bekleyin (cihaz ECU ile bağlantı kuracaktır)

5. Motoru çalıştır.

6. Cihaz, sahibinin modelini ve sürüş alışkanlıklarını otomatik olarak belirleyecektir.Yaklaşık 200 kilometre (150 mil) çalıştıktan sonra, cihaz en iyi sonuçları elde etmek için motor gücünü otomatik olarak ayarlayacaktır.

Belirleme:

Sadece 16 pinli OBD konektörlü araçlar için geçerlidir.

Renk: benzinli otomobiller için sarı, dizel otomobiller için kırmızı

Beş fonksiyonları:

1. Gücü %15 artırın%

2. Yağ tüketimini %20 azaltın%

3. Gaz gecikmesini iyileştirin

4. Yavaş aşağı shift pislik

5. Motoru koruyun

Paket Listesi:

Benzin / Dizel Tasarrufu * 1

Kullanım Kılavuzu * 1

Notlar:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, öğenin rengi ve resimde gösterilenin bir nüansı olabilir.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans olabilir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Harici Test Sertifikası: CCC
  • Model Adı: Araba OBD2 Chip Tuning Kutusu

 

Teklifinizi Bırakın