Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü

Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  0 Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  1 Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  2 Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  3 Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  4 Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü Görüntü  5

Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü

  • (0 Yorumlar)

₺2 265.39 ₺1 359.16

Etiketler: narwal balon, xiaomi smarthome izle, modül akıllı ev kıncony, zemismart zigbee perdeler, araçlar akıllı domotica, allomn alexa'nın, usmart tuya perde, kase tuya, motif dikiş makinası, zemismart anahtarları.

(SKU: w124512)

Zemismart Tuya WiFi Akıllı Robot Sürücü Otomatik Perde Motoru İçin Raylı U Raylı Perde Parça Roma Çubuk Alexa Google Ev Kontrolü

Özellik:

> > 【Kurulum Adımları】

1. İlk kurulumdan önce, pili çıkarmalı ve tekrar takmalıdır.

2. LED Mavi renkte yandığında, eşleştirme adımlarını gerçekleştirebilirsiniz.

-- ①İlk adım: Eşleştirme kontrolü için uygulamayı açın ve kontrol edilip edilemeyeceğini kontrol edin. ( APP ile eşleştirmeden önce, uygulamanın Tuya uygulamasına bağlı olması ve wifi'nin iyi durumda olduğundan emin olması gerekir );

-- ②İkinci Adım: Kontrole girmek için uzaktan kumandayı kullanın.Normal şekilde kontrol edilip edilemeyeceğini test etmek için açma/kapama yön tuşuna basın.

3. Tüm adımları tamamladıktan sonra, iki kontrol yönteminin normal şekilde kullanılıp kullanılamayacağını kontrol edin.

4. Herhangi bir sorun, yardım istemek için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilir.

>> 【Not】

Uzaktan kumandayı veya uygulamayı değiştirmek istiyorsanız, pili sıfırlayın.LED Mavi renkte yandığında, eşleştirme adımlarını tekrar yapabilirsiniz.

UYGULAMA kontrolünü kullandığınızda, WiFi modülünün her zaman açık olduğundan ve wifi'nin iyi durumda olduğundan emin olun.Ve uygulamanın Tuya uygulamasına bağlı olması gerekir.

Her motor sadece bir uzaktan kumanda ve bir uygulama ile bağlanabilir.Çift açılır motor sadece bir uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir ve iki uzaktan kumanda çift açılır perdeleri aynı anda kontrol edemez.

> > 【Mini Tasarım】

Taşınabilir bir görünüme sahip Tuya akıllı perde sürücüsü tasarımları.Motor hızı yaklaşık 10 cm / s; Tek açık (1 takım motor)≤5M; Çift açık (2 takım motor)≤10M. dahili pil, bir için for1-2 ay çalışabilir charging.It roma çubuk için uygundur, ben parça ve U parça, boyutu emin olun ödeme yapmadan önce.

> > 【Zamanlayıcı Kontrolü】

Bağlı cihazları belirlenen zamanlarda açıp kapatın.Perdenizi sabahları açacak şekilde planlayın veya çocuklarınızın oda perdesini kapatacak şekilde planlayın, böylece kendi ihtiyacınıza göre yatma zamanı olduğunu bilmelerini sağlayın.Sadece size değil, aynı zamanda ailenize uyku veya kalkma zamanının geldiğini de hatırlatabilir.

> > 【Ses Kontrolü】

Popüler akıllı yaşam ve Tuya android / ios uygulamalarını kullanın.Alexa, Echo ve Google Home gibi.Sadece “Alexa, Perdeyi aç / kapat”demeniz ve kontrol etmeniz, hayatı kolaylaştırmanız yeterli.Evde olmasanız bile, cihazı herhangi bir yerden uzaktan kontrol etmek ve perdeyi istediğiniz zaman açmak/kapatmak için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz.

> > 【APP ve RF Uzaktan Kumanda】

Akıllı perde sürücüsü telefonunuzu kullanarak uzaktan kontrol edilebilir ve perdeye bağlı cihazlar bağımsız olarak çalışabilir.Tüm perdeyi bir seferde kontrol edebilir veya ayarladıktan sonra ayrı ayrı kontrol edebilir.Bu perdelerin herhangi birini tek bir Uygulama ile istediğiniz yerden uzaktan kontrol edebilirsiniz.Cihazları aile üyelerinizle paylaşın.Bunun için ailenizle birlikte üst düzey hayatın tadını çıkarabilirsiniz.

  • Ürün Ağırlığı: 0,45 KG
  • ürün adı: Perde için Akıllı Robot Sürücüsü
  • Özellik 4: Mini tasarım
  • Özellik 1: Zamanlayıcı Kontrolü
  • Özellik 5: Taşınabilir Perde Açıcı
  • Özellik 2: Grup kontrolü
  • Özellik 3: uzaktan kumanda
  • Marka Adı: ıntellithings'in
  • Anma Torku: 2KG.cm
  • Ürün Boyutu: 50*50*111.9 mm
  • Motor Anma Gerilimi: DC7. 2V
  • APP Kontrol: Tuya / Akıllı yaşam uygulaması
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Pil Tipi: 2 * 3.6 V 14500 Lityum
  • Uygulama: I Raylı U Raylı Perde Ray / Roma Çubuğu
  • Sertifika: CE
  • Ses Kontrolü: Tuya Uygulaması aracılığıyla Alexa / Google Home
  • Tip: 1 takım motor / 2 takım motor

 

Teklifinizi Bırakın