MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için

MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  0 MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  1 MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  2 MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  3 MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  4 MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için Görüntü  5

MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için

  • (0 Yorumlar)

₺63 682.48 ₺31 841.24

Etiketler: anten izleyici, uzun menzilli verici ve alıcı, x20'ler, myflydream'in, Kamera, fms 80mm f-16, cadillac ats geniş gövde kiti, video verici, anten sarmal, görüntüleyici.

(SKU: w134032)

MyFlyDream Crossbow Otomatik Anten Tracker ağır AAT İHA on-board anten sistemi için

MFD Tatar Yayı AAT, uçağınızın konumunu izlemek ve daha iyi bir menzil/sinyal elde etmek için nokta antenlerini uçağa tutmak için yerdeki bir cihazdır.

MFD Crosshair/MFD AP veya Mavlink protokolünü destekleyen diğer herhangi bir sistemle uyumludur.

Crossbow AAT, insansız hava aracı (İHA) yerleşik anten sistemi ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Amacı ve amacı, anteni tam olarak uçağın mevcut yönüne doğrultmak ve böylece video alıcısının belirli bir mesafede ve diğer faktörlerde mümkün olan en güçlü sinyali almasına izin vermektir.

Daha iyi sinyal alım kalitesi elde etmek için yüksek kazançlı alıcı antenlerin kullanılması tavsiye edilir.Yüksek kazançlı antenler, çok dar etkili alım açıları ile bilinir.Başarılı çalışması için Crossbow AAT, izlenen hedefin (İHA) her an enlem ve boylamı gibi uçuş verilerinin yanı sıra irtifasını da gerektirir.Bu, aşağıdakiler ile elde edilir:

1. İzlenen hedefin bilgilerini iha'dan yer istasyonuna kablosuz bir analog video bağlantısı üzerinden iletmek.Bunun için İHA'nın bir MFD Otomatik Pilotu veya bir MFD Crosshair Otomatik Pilotu tarafından veya bir MFD TeleFlyTiny izleme modülü ile üçüncü taraf bir AP kullanılması durumunda donatılması gerekir.

DİKKAT: TeleFlyTiny modülünü kullanmak birçok üçüncü taraf uçuş kontrolörü ile mümkündür.MFD, autopilot'un belirli bir markası veya modeli ile çalıştığını veya ürün yazılımı veya yazılımı güncellendikten sonra herhangi bir üçüncü taraf autopilot ile çalışmaya devam edeceğini garanti etmez.

İndirmek:

2. İzlenen hedefin bilgilerini iha'dan yer istasyonuna kablosuz bir Yüksek Çözünürlüklü video bağlantısı üzerinden iletmek.Bunun için İHA'nın bir MFD Otomatik Pilotu veya bir MFD Crosshair Otomatik Pilotu veya MAVLink uyumlu bir Otomatik Pilot veya üçüncü taraf bir AP kullanılması durumunda bir MFD TeleFlyTiny izleme modülü ile donatılması gerekir.Uçaktaki TeleFlyTiny modülünden kodlanmış izleme verilerini içeren sinyal, seri port üzerinden Tatar yayı aat'ye iletilecektir .

3. İzlenen hedefin bilgilerini iha'dan yer istasyonuna kablosuz bir dijital veri bağlantısı üzerinden iletmek.MAVLink protokolü, iha'dan gelen bilgilerin dijital radyo bağlantısı üzerinden iletilmesini sağlar.Yerleşik sistem zaten dijital radyoyu ve MAVLink protokolünü destekleyen uçuş kontrol cihazını içeriyorsa, Crossbow AAT, iha'yı dijital radyo istasyonunun paylaşılan TXD hattı üzerinden izlemek için gerekli tüm uçuş bilgilerini alabilecektir.

4. Sinyal iletiminin özel tasarımını gerektiren daha spesifik uygulamalar için lütfen doğrudan MFD ile iletişime geçin.

Paket şunlardır:

MyFlyDream Tatar Yayı AAT * 1

Crossbow AAT için GPS + Pusula modülü.Bu tak ve çalıştır modülü ile Tatar yayı aat'niz için ev konumunu ayarlamanıza gerek yoktur.Ve izleyicinizi hareket ettirebilir ve uçak uçarken bile izlemeye devam edebilirsiniz.

  • RC Parçaları ve Accs: Radyo Sistemleri
  • Yaş Öner: 14+y
  • Dört tekerlekten Sürücü Özellikleri: Toplanma
  • Marka Adı: uuustore'nın sohbeti
  • Malzeme: Kompozit Malzeme
  • Araç Tipi için: Uçaklar
  • Teknik parametreler: KV1100'ÜN
  • Alet Malzemeleri: Birleştirilmiş sınıf
  • Boyut: 10*10*10
  • Model Numarası: MFD AAT
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanmak: Araçlar ve Uzaktan Kumandalı Oyuncaklar
  • Dingil açıklığı: Alt Plaka

 

Teklifinizi Bırakın