Ucuz fiyat Brass Length: 60CM 8MM Büyük erkek 24K Gerçek Altın kaplama Zincir Takı Hiphop Rock Tarzı Altın Kolye

Ucuz fiyat Brass Length: 60CM 8MM Büyük erkek 24K Gerçek Altın kaplama Zincir Takı Hiphop Rock Tarzı Altın Kolye Görüntü  0

Ucuz fiyat Brass Length: 60CM 8MM Büyük erkek 24K Gerçek Altın kaplama Zincir Takı Hiphop Rock Tarzı Altın Kolye

  • (0 Yorumlar)

₺913.45 ₺712.55

Etiketler: Gerçek Altın Kaplama, altın kaplama, takı altın takı, kadınlar için uzun kalın kolyeler, Ayarlıyor, altın takı 24k erkek seti, bilezik, Küpeler.

(SKU: w134605)

价格说明

Renk: 24 k altın kaplama Pirinç

Malzeme: hammadde pirinç, 24 K altın kaplama vakum fırını

Mutluluk teklifini satın Almaya Hoş Geldiniz

Altın Dolu nedir?

Tüm Altın dolgulu mücevherler, ücretsiz kadife mücevher çantası ve kararmaması, renginin solmaması veya solmaması için ömür boyu garanti ile birlikte gelir.Altın dolgulu mücevherler son derece uzun ömürlüdür ve özen gösterilirse ömür boyu dayanır.

Karşılaştırma yapılmadığı için altın Dolgulu Mücevherleri kaplama mücevherlerle karıştırmayın.Altın kaplama mücevher cipsleri, pulları ve yıpranır.Bu parça, Kuyumcu pirincine yapıştırılmış 25 mil katı kaliteli altın ısı tabakasına sahiptir (kaplama genellikle 3 mildir) Fiyat etiketi olmadan som altın takıların tüm harika özelliklerine sahiptir.

Nikel içermez, alerjik değildir, kararması kolay değildir

100 % marka yeni, yıpranmış asla

Dumansız, evcil hayvansız bir evden tüm eşyalar.

Şaşırtıcı bir güzel hediye ile ücretsiz Hediye Çantası

Not: Beklemekten yorulduysanız!“Şimdi satın almak " istiyorsanız veya bizden birden fazla ürün satın almak istiyorsanız veya perakendeciyseniz, bizden toptan ürünler satın almak istiyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin.

hakkımızda

Metal: Sarı altın kaplama Pirinç 24 K 18 K 14 K Sarı Altın

Hallmark: altın içeriği

Yüksek Kaliteli Mücevherler El Sanatları Ücretini içerir!

Sevgilin için bir hediye olarak alabilirsin!

Kullanım vesilesiyle:

Doğum günü hediyesi, Düğün hediyesi, Şenlikli Hediye

Yaklaşık gram ağırlık farkı var.

Ürünlerimizin malzemesi saf pirinç alaşımıdır, yüzey az miktarda altın ile kaplanmıştır, bu nedenle simülasyon derecesi %90'dan fazladır.

Ailenizin altın ürünleri altın gibi mi görünüyor?

C: hepimiz en iyi işlemi ve kaplamayı kullanırız, simülasyon derecesi %90-95 civarındadır, genel insan gözünün ayırt edilmesi zordur, ancak kesinlikle aynı olması imkansızdır.

Altın ürünleriniz solacak mı?

Cevap: normal aşınmanın solması kolay değildir, genellikle 1 ila 2 yıl giyilir, ürünlerimiz şu anda en iyi kaplama işlemidir, yüksek sıcaklık ve vakumlu kaplamadır ve iyi bir uzun ömür sağlar, kimyasallarla temastan kaçının, asla solmaz, iyi sadece altın satın alabilir.

Ailenizde altın kaplama alerjisi var mıydı

nakliye

Çin'de 1-4 ürün ücretsiz kargo posta servisi satın alın 12-25 gün için ulaşmak,

Satın 7 öğe EMS Ulaşmak için 7-14 gün,

4-8 gün boyunca DHL tarafından 15 ürün satın alın,

toptan satış promosyonu ucuz

İade politikası ve Destek:

100 % Para iade garantisi!!Öğe hasarlı veya kusurlu gelirse veya açıklandığı gibi değilse veya başka bir nedenle satın alma işleminizden tamamen memnun değilseniz.posta taşıyıcısı ayrılmadan önce lütfen "Almayı Reddet" belgesini imzalayın.Parseli aldıktan sonra, Nihai Ürün Fiyatını artı Nakliye ücretini iade edeceğiz.Parsel hasar görürse, Aksine, yalnızca Nihai Ürün Fiyatını İade ederiz.

DEĞİŞİM VE İADELER

ÜCRETSİZ RENK DEĞİŞİMİ: Yanlış renk mi sipariş ettiniz?Sorun değil!Uzantıları bize geri göndermeniz yeterlidir ve size ücretsiz bir yedek göndereceğiz!

GERİ ödeme: Herhangi bir nedenle üründen memnun değilseniz, bir süre için iade edebilirsiniz. refund.In bu durumda posta ücreti iade tutarından düşülecek ve öğeyi aldıktan sonraki 24 saat içinde geri yatırılacaktır..

Politikalar

Ürün listesinde aksi belirtilmedikçe, tüm ürünler 30 günlük memnuniyet garantimize hak kazanır.Tüm öğeler satın alma aldıktan sonra yepyeni çalışma koşullarında olması garanti edilir.Herhangi bir sorun varsa veya öğeden %100 memnun değilseniz, öğenin değiştirilmesini veya geri ödenmesini teklif edebilmemiz için lütfen hemen bizimle iletişime geçin.

NOT: İade edilen tüm ürünler, orijinal olarak ürünle birlikte gönderilen tüm aksesuarlar, evraklar ve içeriklerle birlikte orijinal ambalajında olmalıdır.Alıcının neden olduğu zararlar bu politika kapsamında karşılanmayacaktır.

  • Malzeme: Maden
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İnce veya Moda: Moda
  • Tarz: Klasik
  • Metal Türü: Hiçbiri
  • Öğe Türü: Takı Setleri
  • Cinsiyet: kadınlar, Üniseks, sevgililer'
  • Dahil Ek Ürün Açıklaması: 1-
  • Şekil \ desen: Yüz
  • Neden: Parti
  • Takı Setleri Tipi: Gelin Takı Setleri
  • Model Numarası: altın takı

 

Teklifinizi Bırakın