Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone

Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  0 Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  1 Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  2 Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  3 Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  4 Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone Görüntü  5

Geri 90'lı Yetişkin Doğum Günü Fotoğraf Backdrop Retro Hip Hop Radyo Paten Dekor Fotoğraf Arka Plan Fotoğraf Stüdyosu Photophone

  • (0 Yorumlar)

₺118.03 ₺89.71

Etiketler: 1960'ların retro fotoğrafçılığı, gökkuşağı bebek fotoğraf arka planlar, pembe fotoğraf retro, retro reçine fotoğraf, retro cam fotoğraf, timelapse fotoğrafçılığı nasıl, kırmızı retro arka plan, arka plan retro siyah, retro altın fotoğraf, retro fotoğrafçılık 1950'ler.

(SKU: w135712)

Doğru mesafede durun

Arka planların fotoğraf çekmek için mesafeyi koruması gerekir.Ayrıca birçok büyük boyutlu görüntü biraz pikselli görülebilir.Farklı aydınlatma farklı çekim efektine sahip olacak, fotoğraflarınızı daha iyi hale getirmek için ışıkları ayarlamayı deneyebilirsiniz.

Boyutu hakkında

Boyutumuz genişlik x yükseklik, birim cm'dir.Örneğin, 300x200cm, 300cm genişliğinde ve 200cm yüksekliğinde anlamına gelir.

Çok yönlü

▶ Yenidoğan çocuk bebek duş doğum günü partisi süslemeleri,kişisel portre ürünü ve aile grubu fotoğrafı için uygundur.Stüdyo, kabinler, partiler ve düğünler ve iş/ticari kullanım, video kaydı için de kullanılabilir.

Kabul Edilen Özelleştirme:

▶ Şirketimiz isteğinize göre özelleştirme siparişini kabul ediyor!Sadece resminizi ve boyutunu bize ulaşın.

Not:

▶ Tüm zemin katlanmış olarak gönderilecektir.İşte kırışıklıkları gidermenin yolları.

★ 1. Bir silindirle sıkıca sarın ve 3-4 gün bekleyin.

★ 2. Öğenin arkasında bir buharlı ütü ile ısıtın, sonra tekrar pürüzsüz olacaktır.Gerekirse, lütfen arka yüzeyi buharlı ütüyle ütüleyin, ancak kuru ütüyle ütülemeyin.

Plak

▶ Vinil malzeme baskı için en iyi malzemedir, çünkü renk en parlak ve canlıdır.Bu malzeme, iç mekan için uygun olan hafif,hafif diaphanözdür use.It yıkanabilir değildir.

Polyester Malzeme:

Daha kalın,yumuşak, daha iyi

Yıkanabilir ve ütülenebilir,kırışık olmaz

Herhangi bir katlama, taşıması kolay

Ekonomik fiyat, Daha kaliteli!

Hem iç hem de dış mekan fotoğrafçılığı için kullanılabilir;

Uzun süre kullanılabilir ve saklanabilir.

Yuvarlak arka plan

Yuvarlak arka plan polyesterden yapılmıştır.

Çap dış kenarı içermez

Renk hakkında

Her bilgisayar arasında birçok farklı ekran çözünürlüğü olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle ekranda gösterilen renk renk sapmalarına sahip olabilir.Bu durumdan kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, anlayışınız için teşekkürler..

  • Boyut: According to option(width x height)
  • Tarz: Manzara
  • Lütfen dikkat: Öğe sadece zemin içerir (tutkal yok)
  • Malzeme: Plak
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: Yeele
  • Paket: Evet
  • Model Numarası: NWH13502'NIN sohbeti
  • Özelleştirilebilir: Evet
  • Tip: Sprey Boyalı
  • Kimyasal elyaf mürekkep püskürtmeli kumaş: Yıkanabilir değil

 

Teklifinizi Bırakın