KENDİ HMH 3" 24 V Bİ LED PROJEKTÖR LENS KİTİ HELLA3 MONTAJ 45 W İÇİN KAMYON, ODAK DÜŞÜK VE YÜKSEKLİK IŞIN İLE BİLED

KENDİ HMH 3 KENDİ HMH 3 KENDİ HMH 3 KENDİ HMH 3 KENDİ HMH 3 KENDİ HMH 3

KENDİ HMH 3" 24 V Bİ LED PROJEKTÖR LENS KİTİ HELLA3 MONTAJ 45 W İÇİN KAMYON, ODAK DÜŞÜK VE YÜKSEKLİK IŞIN İLE BİLED

  • (2 Yorumlar)

₺1 814.55

Etiketler: led projektör lensi, biled, hella 3r g5, led projektör far, led çift lens, lazer projektör far.

(SKU: w135997)

KAMYON İÇİN KENDİ HMH 3" 24V Bİ LED PROJEKTÖR LENS KİTİ HELLA3 montajı 45W, DÜŞÜK VE YÜKSEK IŞIN ODAKLI Bu fiyata şunlar dahildir: iki adet HMH 3" 24V Bİ LED PROJEKTÖR LENS KİTİ HELLA3 MONTAJI 45W Bu projektör yeni geliyor, bu nedenle mükemmel durumda olmaları garanti ediliyor.Artık çizik lensler veya soluk reflektör kaseleri hakkında endişelenmenize gerek yok!Detay bilgileri: 1. Kelvin: 5800k

2. Araç marka: tüm 3. İyi titreşim direnci ve kararlı yayma 4. Dayanıklı ve solmayan parlak kirişler 5. LED çip: Suijing 6. Güç: 45W 7. LHD (Çin, Rusya, Amerika Birleşik Devletleri ve benzeri) 8. Kamyon için 24V

Ödeme koşulları:

Emanet, VİSA, MasterCard, Banka Havalesi, Western Union ve benzeri mevcuttur.

Sepetinize ürün eklediğinizde, bunları kontrol etmeli ve ardından ödemeye devam etmelisiniz.

Lütfen gönderim adresinizin doğru olduğundan emin olun.Gönderi için yalnızca www.endustripatent.com.tr'te listelenen adresinizi takip edeceğiz.Sağlanan gönderim adresi için hiçbir sorumluluğumuz yoktur.Güvenlik nedenleriyle, bu adresin e-posta yoluyla değiştirilmesine izin verilmez.

Ödeme, teklifin sona ermesinden 7 gün sonra alınmalıdır.7 Gün sonra ödeme yapılmazsa, makaleyi başkalarına satma hakkımızı saklı tutarız.

Nakliye şartları:

Ödemenin alındığını doğruladıktan sonra öğeniz 2 iş günü içinde gönderilecektir.Hazırlanmak için daha fazla zamana ihtiyacımız olursa sizi bilgilendireceğiz.Öğe gönderildikten sonra, öğenin teslimat için birkaç güne ihtiyacı olacaktır.

Öğe SADECE www.endustripatent.com.tr adresinize gönderilecektir.Normalde, öğe daha düşük fiyat ile hediye olarak olacaktır.

Posta Ücretine Nakliye Ücreti, Depo, Ambalaj Malzemeleri, Yakıt Ücretleri, Kutular, Etiketler ve Paketleme maliyeti dahildir.Gümrük rutin kontrolü, grev vb. Dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere teslimat sırasındaki herhangi bir gecikmeden sorumlu olmayacağız.

Mevcut nakliye hizmeti: EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT.Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

İade ve tazminat şartları:

Exprss şirketinin personeli size mal gönderdiğinde, irsaliyeyi imzalamadan önce herhangi bir hasar olup olmadığını lütfen dikkatlice kontrol edin.

Öğe kusurlu ise ve varışta çalışmıyorsa, lütfen arızalı ürünü aldıktan sonraki 7 gün içinde öğeyi bize bildirin, böylece bir RMA(İade Mal Yetki numarası) verebiliriz.İade izni istemek için lütfen bizimle iletişime geçin.Lütfen adınızı, açık artırma numaranızı ve iade nedeninizi e-postaya ekleyin.İade edilen tüm ürünler tüm orijinal ambalaj malzemelerini içermelidir.

Lütfen ürünü dikkatlice yeniden paketleyin.İade edilen ürünler test edilecek ve kusurlu bulunursa, alıcıya yeni bir değiştirme ünitesi gönderilecektir immediately.In uygun bir değiştirmenin mevcut olmaması durumunda, geri ödeme yapılacaktır.Nakliye, taşıma ve sigorta ücreti iade edilmez.

Öğe kusurlu bulunmazsa, öğe alıcı pahasına alıcıya geri gönderilecektir.RMA numarası olmadan iade edilen ürünler reddedilecek ve gönderene iade edilecektir.Alıcı tüm iade posta ve nakliye ücretlerinden sorumludur.Alıcı, reddedilen veya teslim edilemeyen iade edilen ürünler için ek nakliye ücretinden sorumludur.Kutuda veya etikette yetki numarası olmadan herhangi bir iade kabul etmiyoruz.

Herhangi bir anlaşmazlık durumunda nihai kararı verme hakkımızı saklı tutarız.

Ürünün iadesi kabul edilir:

(1) öğenin kusurlu olduğu veya açıklandığı gibi olmadığı tespit edilir ve

(2) iade talebi, öğeyi aldığınız tarihten itibaren yedi gün içinde bize e-posta şeklinde gönderilir ve

(3) öğe kaza, kötüye kullanım veya yanlış kullanım nedeniyle başarısız olmaz ve

(4) ürün, ürün kılavuz talimatlarına uygun olmayan bir şekilde kullanılmamış veya muhafaza edilmemiştir ve

(5) öğenin kaldırılmış veya arızalı herhangi bir seri numarası yoktur.

Arızalı ürün alındığında bir değiştirme gönderilecektir veya tam geri ödeme, daha az stok ücreti (satın alma fiyatının %15'i veya minimum USD1.00) verilecektir.Biz iade sevkiyat sırasında herhangi bir kayıp ve hasar için sorumlu değildir.

Herhangi bir anlaşmazlığı Çözmeden veya Herhangi Bir Olumsuzluktan Ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin Feedbacks.As alibaba'da profesyonel bir satıcı, tüm sorunları etkili ve doğru bir şekilde çözmek için kesinlikle elimizden geleni yapacağız.

  • Watt: 45
  • Marka Adı: Sahiplenmek
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Otomobil Markası: tüm
  • Renk sıcaklığı: 6000K
  • Gerilim: 24V
  • Araba modeli: tüm

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Sshayla31 - 2022-12-26
      5

    12 yaşında volva fm'e değişiklik yapmadan geldi, hem uzak hem de yakın mükemmel bir şekilde parladı.

  • reviewer-1
    Wabb 2894 - 2022-12-30
      5

    Satıcı sayesinde hızlı bir şekilde gönderilir, kalitesi iyidir.

Teklifinizi Bırakın