Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor

Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  0 Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  1 Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  2 Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  3 Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  4 Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor Görüntü  5

Taşlar El Sanatları Taş Ped Doğal Akik Dilim Coaster Kupası Kupa Cam İçecek Tutucu Druzy Kuvars Geode Masa Oniks Mat Düzensiz Dekor

  • (1 Yorumlar)

₺179.42

Etiketler: bilezik dilim akik, bilezik geode gümüş, buda kolye pirit, dıy cam kağıt ağırlığı, küpe turmalin, vintage retro dekor, akik reçine coaster, kalıplar akik, çiçek akik tüy, yonis taşları.

(SKU: w136751)

Taşlar el Sanatları taş Ped doğal akik dilim Coaster Kupası cam kupa İçecek tutucu Druzy kuvars Geode masa oniks Mat düzensiz dekor Şartname:Tip:fincan altlığı Malzeme: doğal akik Şekil:Düzensiz Renk:7 çeşit renk Boyut: boyut: 7-8cm uzunluğunda;6-7cm genişliğinde.Boyut ve renk olarak değişir.sarı ve turuncu boyutu 8-10 cm Net Ağırlık 60-75g (1 cm=10mm=0.39 inç) ekli resimde ölçüm Detayları.Paket ıçeriği: 1X akik coaster (Bu doğal taş, taş doku ve renk formu doğal, bu yüzden biri arasında biraz farklı olabilir ve another.So listede gösterilen resimle benzer bir tane alabilirsiniz.Nazik anlayışınızı umuyoruz.) Özel ipuçları: Her biri renk, yeşim desen, kalınlık aynı değildir, küçük çatlak ve çukur olacak, kullanımı normaldir decor.As bu öğe doğal taşla işlenmiş oyulmuştur .Farklı bilgisayarlar arasındaki renk farkı nedeniyle, lütfen alınan pakete bakın.

hakkımızda

Fabrikamız ve tasarım ekibimiz var.

"Jeaxi"markamız var

Biz odaklanmak doğal taş, kristaller dekor ve şifa reiki çakra.

Yeterli envanter .Damla nakliye ve toptan sıcak karşıladı.

Not:

1. Bilgisayar monitörleri ve çıplak göz rengi farkı arasındaki farklılıklar nedeniyle renkler gerçek hayatta fotoğrafta görüldüğü gibi görünmeyebilir.

2. Manuel ölçüm olarak, izin lütfen 1-2 cm ölçüm hatası .Teşekkürler!

3. Toptan bir müşteriyseniz, ürünlerimizin çoğunu satın almak istiyorsanız, size uygun bir fiyat vereceğiz!

Özel ürünle ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin!!!

Toptan fiyat ve özel ürün ile ilgileniyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin!!!

Şimdi ihtiyacın olan şeyin doğru olduğuna eminim.

Tereddüt etmeyin, şimdi teklif verin ve asla kaçırmayın.Aşağıdaki gibi bir parsel alacaksınız.

sevkiyat

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

İade \ İade

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilecek ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.Hiç şüphe yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize belirli dönüş nedeni, ve sipariş KIMLIĞI.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.endustripatent.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

Garanti

Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

Biz onlar hakkında bilmiyorsanız sorunları çözmek mümkün değildir

  • Tema: MASKOT
  • Renk: Kırmızı
  • Neden: Parti
  • Kullanmak: dekorasyon veya mat
  • Miktar: 1 parça
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Şekil: Düzensiz
  • Marka Adı: jeaxi'nin
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Boyut: 7-8 cm
  • Bölgesel Özellik: Avrupa
  • Malzeme: Doğal Akik
  • Tarz: Etkinlik ve Parti Malzemeleri

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Nutinyce1 - 2022-11-25
      5

    Bu geoda mükemmel

Teklifinizi Bırakın