100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş

100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  0 100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  1 100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  2 100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  3 100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  4 100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş Görüntü  5

100Pcs İnhaler Sopa Uçucu Yağ Aromaterapi Beyaz Renk Burun İnhaler Tüpler Uçucu Yağlar için Boş Burun İnhaler Boş

  • (1 Yorumlar)

₺652.87 ₺385.26

Etiketler: nebulizatör çocuk püskürtme, xiaomi bebek nebülizörü, otomatik xiaomi kompresörü, pamuk fitilleri nazal inhaler, avita esansiyel yağı, nebulizatör 100 inhaler, uçucu yağlı kağıt, adaptör çocuk inhaleri, büyükanne inhaler çıkartması, ilk uçucu yağ.

(SKU: w139841)

Durum: 100 % Yeni

Malzeme: Plastik

Taşıması kolay, en sevdiğiniz koyabilirsiniz

İçine aromaterapi yağı

Kullanımı: 15-25 damla uçucu yağın pamuk çekirdeği infüzyonunda, burun emme borusuna sıkıca kapağı kapatın; Ayrıca, tek bir uçucu yağın iyi bir kombinasyonunun dağıtımında şeridi ıslatabilirsiniz, tamamen ıslatılmış iyi koku daha iyi olacaktır.

Renk: Beyaz

Boyutu: Şişe Uzunluğu: 6.5 cm / 2.56"

Şişe Çapı:1.6 cm / 0.63"

Fitil Uzunluğu:3.5 cm / 1.38"

Kalın Uzunluk:0.7 cm / 0.28"

Paket Şunlardır: 100 ADET x Boş Burun İnhaler

Lütfen dikkat: Manuel ölçüm nedeniyle , 0.1-0.3 cm sapma olabilir,anlayabileceğinizi umuyoruz.

* Renk hakkında:

Işık parlaklığının neden olduğu resim ile gerçek öğe arasında hafif bir fark vardır,anlayabileceğinizi umuyoruz.

Uçucu yağlarla kullanım için yüksek kaliteli boş nazal solunum cihazı tüpleri.

Boş nazal soluma tüpleri, uçucu yağ nazal soluma cihazları olarak ve hareket halindeyken aromaterapinin tadını çıkarmak için uçucu yağ karışımları için mükemmeldir.

Kapak, yağların doğal iyileştirici özelliklerini korumak için fitili çok güvenli bir şekilde sabitler, böylece uzun süreli koku ve sağlık yararları elde edersiniz.

Bu inhalatörler tekrar tekrar kullanılabilir.Kapak, kokuyu korumak için kasıtlı olarak rahattır, ancak biraz çaba sarf ederek kapak çıkarılabilir ve içindeki fitile daha fazla yağ eklenebilir.

Bunlar, alınan ürünlerin hijyenik ve mükemmel durumda olmasını sağlayan kapalı bir torbada çok profesyonelce paketlenir.

Resim:

  • Boyut: 3ml
  • Marka Adı: SZCJMYKJ
  • Öğe Türü: Doldurulabilir Şişeler
  • Parça Sayısı: BİRLEŞİK
  • Model Numarası: 3ML
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Flowwtrjz1 - 2022-12-22
      5

    süper

Teklifinizi Bırakın