Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan

Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  0 Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  1 Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  2 Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  3 Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  4 Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan Görüntü  5

Mehofond Cadılar Bayramı Zemin Mutlu Booday Posterler Kabak Trick or Treat Örümcek Web Kale Şeker Fotoğraf Stüdyosu Arka Plan

  • (0 Yorumlar)

₺206.98 ₺118.03

Etiketler: cadılar bayramı zemin, zemin, cadılar bayramı fotoğraf arka fonu, düz yatıyordu, demir stüdyoları.

(SKU: w140940)

Hizmetimiz:

1. Resimlerdeki metni özelleştirme desteği, sipariş verirken eklenmesi gereken tam metni not edin.İhtiyaçlarınıza göre özelleştireceğiz. 2. Özelleştirilmiş resimleri destekleyin, satıcıyla iletişime geçebilir ve resimleri satıcının e-postasına gönderebilirsiniz:

Not: lütfen sipariş verdikten sonra 48 saat içinde bilgilere dikkat edin, yaptıktan sonra onay için resmi size göndereceğiz!

Boyutları hakkında :

Boyutumuz genişlik x yükseklik, birim cm'dir.Örneğin, 300x200cm, 300cm genişliğinde ve 200cm yüksekliğinde anlamına gelir.

Malzemeler Hakkında:

Polyester:

Resim net, gerçekçi, stereo anlamda güçlü, yeniden kullanılabilir, çevre dostu.

Katlanmış öğeler, ütü ve yıkamayı destekler, kırışıklıkları gidermek kolaydır

Özellikler

Kağıt ve vinil zemin ile karşılaştırıldığında,polyester su geçirmez, kalın, dayanıklı, parlak renkli, kesintisiz ve göz kırpmaz.Maksimum dikişsiz genişlik 300 cm'dir.

Fotoğraf arka fonu,düğün,yenidoğan,çocuk,fotoğraf kabini,bebek duşları,mezuniyetler,partiler ve daha fazlası için mükemmel dekorasyon,ayrıca televizyon,video prodüksiyon ve dijital fuar,büyük ölçekli reklam panosu fotoğrafçılığı için mükemmeldir.

Arka plan kirliyse, yıkamaya atabilirsiniz machine.It kolay taşıma için katlanabilir, açık havada kullanabilirsiniz, fotoğrafçılar için tercih edilen seçimdir.

İnce Vinil:

Yüksek kalite ve kolay solmaz; hafif, kolay saklama ve taşıma.Gönderilen ürünler katlanmış ve kırışmış.

Özellikler

Resim gerçekçi, Stereo anlamda güçlü.Maksimum dikişsiz genişlik 300cm, yumuşak, hafif, Katlanması ve Taşınması Kolay,Polyester kumaştan daha ucuz ve hafiftir,ancak yine de yırtılmaz, Su geçirmez değildir,yalnızca iç mekan fotoğrafçılığı için kullanılabilir,Bu nedenle bir kerelik kullanım için daha uygundur.doğum günü partisi, aile fotoğrafçıları gibi...

Not: su ile dokunmayın.

İşte kırışıklıkları gidermenin yolları:

1) 3-4 gün boyunca bir silindirle sıkıca sarın,tamam olacak.

2) Gerekirse, lütfen arka yüzeyi düşük sıcaklıkta ütüleyin ve görüntüyü yok etmemek için ortasına bir bez tabakası koymak en iyisidir.

Ama kırışık tamamen kaldırılamaz, bu yüzden kabul edemezseniz, lütfen dikkatli satın alın.

Nazik hatırlatma:

Uluslararası müşteriler, sipariş toplamınızın herhangi bir gümrük ücreti veya vergisi içermediğini lütfen unutmayın.Bu ücretler alıcının sorumluluğundadır ve faturanıza veya nakliye toplamınıza dahil değildir.Renk hakkında: Her bilgisayar arasında birçok farklı ekran çözünürlüğü olduğunu lütfen unutmayın, bu nedenle ekranda gösterilen renk renk sapmalarına sahip olabilir.Bu durumdan kaçınmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız, anlayışınız için teşekkürler..

S: Özelleştirilmiş arka plan nasıl yapılır?

C: İsteğinizi müşteri hizmetlerimize gönderebilir veya siparişin altına bir mesaj bırakabilirsiniz,tasarımcımız sizin için tasarlayacak,ardından onaylamanıza yardımcı olacak bir örnek gönderecektir.

Kendi resminizi yazdırmak istiyorsanız, lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin veya postamıza gönderin: mehofoto,yahoo.com, resminizle arka plan yazdıracağız.

S: Malları alabilmem ne kadara mal olacak?

C: Malları üretmek için 2-5 iş gününe ihtiyacımız var.

İhtiyacınız olan belirli bir tarihiniz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz, daha hızlı nakliye sunabiliriz.

Business express için ekstra ücret ödemeniz gerektiğini lütfen unutmayın.

S: Siparişimin gönderilmesini istiyorum, mümkün mü?

A: tabii, biz haddelenmiş nakliye olabilir, arka planında hakkında kaç ve boyutu lütfen bize bildirin,

Ve lütfen bu şekilde nakliye ücreti için ekstra ücret ödemeniz gerektiğini unutmayın.

S: Paketi hala uzun süre almadım, siparişime ne oldu?

C: Bu durumda,lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.üzgünüm bu size tatmin edici bir alışveriş deneyimi vermedi.size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

Geri bildirim:

Olumlu geri bildiriminiz bizim için en iyi teşviktir.Öğeleri aldığınızda bu siparişten memnunsanız lütfen bana 5 yıldızlı olumlu geribildirim bırakın.Herhangi bir sorunuz varsa, bir negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen..24 saat içinde cevap vereceğim ve herhangi bir sorunu çözmek için elimden geleni yapacağım.Mağazamızda mutlu bir alışveriş var diliyorum!Çok teşekkürler~

  • Model Numarası: zemin
  • Tarz: Çocuklar
  • Kategori: Cadılar bayramı, Doğum günü, doğum öncesi parti, Aile Toplantısı vb.
  • Hizmet etmek: Özelleştirilmiş metin, Özelleştirilmiş resim, isim, Yaş, zaman
  • Zanaat: hesaplanan basılı
  • Boyut (cm): Genişlik x Yüksek
  • CN: Jiangsu
  • Paket: Evet
  • Malzeme: Plak, Plak, Polyester, Tuval, İpek, Muslin
  • Tip: Sprey Boyalı
  • Şekil: Yatay, Dikey, Yuvarlak, Kemerli, Silindirik
  • Anahtar kelimeler: Cadılar bayramı, Doğum günü, balkabağı, örümcek, Bayrak, küçük şeytan
  • Neden: Parti, Festivaller, Okul Etkinlikleri, aile toplantıları
  • Tema: Çocuk Doğum Günü, Cadılar bayramı, doğum öncesi parti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Kullanışlılığı: fotoğraf arka plan, Parti dekorasyonu
  • Karakter: Aile fotoğrafı, Çocuk fotoğrafları bu, Fotoğrafçı
  • Marka Adı: mehofond

 

Teklifinizi Bırakın