Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle

Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  0 Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  1 Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  2 Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  3 Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  4 Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle Görüntü  5

Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü PC Laptop için M ac PS 4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle

  • (1 Yorumlar)

₺804.74

Etiketler: anahtarı bluetooth 50 dongle, basit dizüstü bilgisayarlar, hp adaptör mini, bluetooth alıcısı 14v, elantra bluetooth, android tablet pc dünyası, eletronic bluetooth hoparlör, kordon bluetooth usb, tanımsız pantolon, bluetooth adaptörü pc shopee.

(SKU: w141190)

Avantree DG60 Uzun Menzilli Bluetooth 5.0 USB Ses Adaptörü için PC Dizüstü Mac PS4, üstün Ses Kablosuz Ses Dongle için Kulaklıklar Hoparlörler, aptX Düşük Gecikme, Tak ve Çalıştır, 164FT / 50 M

[BLUETOOTH akışı] PC'nize, dizüstü bilgisayarınıza, Mac'inize, ps4'ünüze veya Nintendo Switch'inize bir Bluetooth ses cihazı ekleyin.En sevdiğiniz hoparlörlere veya kulaklıklara ses akışını etkinleştirin. (Notlar: 1. sadece ses için, fare, klavye veya oyun kumandaları için değil. 2. Bluetooth bağlantısı, bilgisayarınız değil, ses kartı görevi gören DG60 üzerinden yapılır. )

[BLUETOOTH 5. 0 ZENGİN STEREO SES] Özellikleri en yüksek son CSR8675 çip Bluetooth 5. 0, yüksek sadakat stereo ses övünme.Kayıpsız olarak sizin için her türlü müziği alın.

[GENİŞLETİLMİŞ uzun menzilli] Evin etrafındaki kablosuz özgürlüğü yaşayın!DG60, açık görüş hattı koşullarında 164'e kadar ve iç mekanlarda 50-70'e kadar menzile ulaşabilir.NOT: Çalışma aralığı fiziksel engellerden ve kablosuz parazitlerden etkilenebilir.

[Kullanımı kolay] Teknoloji bağımlısı değil misiniz?Sorun değil!Bizim Bluetooth verici ile, herhangi bir sürücü indirmek için gerek yoktur.Sadece vericiyi takın ve bağlantı cihazını açın ve en üst düzey kullanıcı dostu ses deneyimi için otomatik olarak bağlanacaktır.

[DUDAK senkronizasyonu gecikmesi yok] Görsel-işitsel gecikmeyi ortadan kaldırmak için aptX Düşük Gecikmeli codec bileşenini destekler ve DG60'I video / film izlemek için ideal bir seçim haline getirir.En iyi sonuçlar için, aptX Düşük Gecikmeli destekleyici kulaklık / hoparlörlerle kullanın (ör. Avantree Audition Pro, Torpedo Plus ve daha fazlası).

Bu bir uzun menzilli, yüksek çözünürlüklü ses, aptX Düşük Gecikme USB Bluetooth SES transmitter.It YALNIZCA Ses İletimini destekler ve klavyeler, fare aygıtları, oyun denetleyicileri veya veri aktarımı için değildir.

Önemli Uyarı

DG60 cihazınıza takıldığında Görev Çubuğunda BLUETOOTH simgesi görünmez. PC.It USB ses kartı / USB hoparlör olarak tanınmalıdır.Eşleştirme / bağlantı, bilgisayarınız üzerinden değil, DG60 üzerinden gerçekleşir.

Önerilen:

Bluetooth-herhangi bir PC veya dizüstü bilgisayarı (Windows, işletim sistemi, Linux vb.) Etkinleştirin. Sürücü yok.

Bluetooth-oyun konsolunuzu etkinleştirin (PS4, Nintendo Switch, vb.).

Müzik akışı yapmak veya çevrimiçi sohbet etmek için Bluetooth kulaklıklar, hoparlörler ve alıcılarla kullanın.

aptX ile kullanın-Düşük Gecikme Süresi (

Engel / parazit olmadan açık havada 50m / 164ft'ye kadar menzil.

Çalışmıyor / için önerilmez:

Tv'leri, kablolu hoparlörleri veya araç stereo sistemlerini Bluetooth ile etkinleştiremezsiniz.

Klavye / fare, cep telefonu, oyun denetleyicileri, yazıcılar, projektörler ve diğer BLE (Bluetooth Düşük Enerji) cihazlarıyla uyumlu değildir.

Yalnızca FastStream olmayan (FS) BT kulaklıklar için sesli veya müzikli tek kanalı destekler.

aptX olmayan cihazlarla kullanın-Düşük Gecikmeli cihazlar 70-200 ms'lik bir ses gecikmesi üretecektir-TV / film izlemek için ideal değildir.

Kutuda ne var?

Bluetooth kablosuz av alıcısı-vericisi DG60

1 ADET USB uzatma kablosu

Hızlı kullanım kılavuzu

Belirleme:

Bluetooth sürümü: 5.0

Bluetooth profili: A2DP, HFP, HSP, AVRCP

Ses codec bileşeni: aptX-LL, Hızlı Akış, aptX, SBC

Çalışma aralığı: herhangi bir engel olmadan açık alanda 50 metreye kadar

  • Wifi Standardı: Hiçbiri
  • Ses Parçası: Çift kişilik
  • Yüksek Çözünürlüklü Destek: Hiçbiri
  • Sertifika: ce, FCC'NİN, RoHS
  • Kablosuz Tip: bluetooth
  • Model Numarası: BTDG-60-BLK'NIN sohbeti
  • Paket: Evet
  • Arayüz: USB
  • İçerik: Ses
  • Özellik: Hiçbiri
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Destek Apt-x: Evet
  • Marka Adı: Avantree
  • Destek Hafıza Kartı: No

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Nettster - 2023-01-13
      5

    İyi ~ ~ ~ ~ çok iyi

Teklifinizi Bırakın