Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları

Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  0 Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  1 Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  2 Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  3 Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  4 Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları Görüntü  5

Alice gitar teli Sarıcı Grover Hızlı Hızlı Köprü Pin Sökücü Peg Çektirme Alice Gitar Aksesuarları

  • (2 Yorumlar)

₺9.88 ₺8.93

Etiketler: mono dize, exl elektro gitar telleri, özel gitar aksesuarları, gitar aksesuarları bolsa, textis gitar, yüklü gitar gövdesi, vejetaryen gitar askısı, çok ukulele, güney gitar boyun, bas gitar fodeea.

(SKU: w141460)

Yüksek kaliteli Alice gitar teli Sarıcı / Grover

hızlı hızlı köprü pimi sökücü

kullanışlı ve gerekli bir gitar aracı

Özellikleri Marka yeni ve yüksek kaliteli.Bir ağır ve kompakt dize sarıcı.Ayar mandallarını gevşeterek ve sararak telleri gevşetebilir ve sıkabilir.Köprü pimlerini çentik ile de dışarı çekebilirsiniz.Çok kullanışlı bir gitar tamir aracı.Çoğu akustik ve elektro gitar için uygundur.Boyut (u x g): Yaklaşık :10.2x5 cm.Kolu Çapı: Yaklaşık. 0.55 inç / 1.4 cm.İpucu İç Boyutu (L x W): Yaklaşık. 0.9x0. 38 inç / 2. 3x1 cm.Malzeme: Plastik.

Paket şunlardır 1 * gitar teli sarıcı

  • Model Numarası: A009
  • Tip: Gitar teli Tuning Peg Sarıcı
  • Renk: Rastgele
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ürün Ağırlığı: 18g

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Nastya N 2011 - 2022-08-15
      5

    Malzemenin kalitesi mükemmel! Tavsiye etmek

  • reviewer-1
    Shevaskynet - 2022-10-06
      5

    her şey yolunda

Teklifinizi Bırakın