Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi

Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  0 Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  1 Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  2 Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  3 Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  4 Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi Görüntü  5

Küçük Çift bıçaklı Buz Kırıcı Ticari Kar Traş Buz Makinesi Süt Çay Dükkanı Ev Yüksek güç buz mikser Tıraş Makinesi

  • (0 Yorumlar)

₺2 825.13 ₺1 977.63

Etiketler: Buz Kırıcı, buz tıraş makinesi, tıraş makinesi, makinesi, ezilmiş buz yapma makinesi.

(SKU: w143695)

teknik parametre:

Gerilim: 220V~

Güç: 380 W

Frekans: 50Hz

Hız: 2200 rpm

Vücut boyutu: 420 * 210 * 310mm

Vücut ağırlığı: 5.5 KG

Ambalaj boyutu: 425 * 205 * 320mm

Ezilmiş buz hacmi: 85kg / saat

Malzeme: ABS plastik + alüminyum alaşım

Kullanım talimatları:

Bir: Kullanım Talimatları

1. Güç kaynağı voltajının isim plakasında gösterilen voltajla tutarlı olup olmadığını kontrol edin ve güç kaynağı güvenilir bir topraklama kablosuna bağlanmalıdır.

2. Buz presleme kolunu üst ölü merkeze kaldırın, gücü takın, ana şalteri açın, buz kabını alt çerçeveye yerleştirin ve buz topaklarını buz kırıcıya yerleştirin. (Not: buz miktarı ezilmiş buz silindirinin seviyesini geçemez) ve ardından buz presleme koluna basın.Koruma şalteri otomatik olarak açılır ve buz kırma etkisi elde edilir.İş tamamlandıktan sonra, lütfen buz presleme kolunu üst ölü merkeze kaldırın ve lütfen yukarıdaki işlem prosedürlerini tekrarlayın.

İki: temizlik ve bakım

Buz kırıcı kullanıldıktan sonra, anahtarı kapatın, elektrik fişini çekin, makinedeki su parçacıklarını kuru bir havluyla kurulayın ve kuru bir yere koyun.

Üç: Önlemler

Kullanım sırasında, buz topaklarının çıkışı bloke edilemez, aksi takdirde diskin sıkışmasına ve motorun yanmasına neden olur.Yukarıdaki fenomen meydana gelirse, lütfen hemen nedenini bulun, güç kaynağını kesin ve kolu kaldırın.

Not: Bu makine dirseğe uygun boyutta buz küpleri koymaktır (buz küpleri çok kırılmamalı ve tek bir buz parçasının boyutu dirseğe sığmalı ve dirsekten sarkmamalıdır.en fazla 20 mm).Elektrikli buz kırıcı kısmı ana malzeme olarak alüminyum alaşımı benimser ve yüzey özel teknoloji ile işlenir.Bıçak yüksek kaliteli paslanmaz çelikten yapılmıştır ve giyilmesi kolay değildir.Makine ayrıca güzel görünüm, yüksek buz kırma verimliliği, basit kullanım, güvenlik ve dayanıklılık avantajlarına sahiptir.

  • Güç (W): 60W
  • Ürün özellikleri: 109S çift bıçak
  • Güç: 380
  • Miktar/dk: 3kg / dak
  • Hız: 2200 RPM
  • Tip: Elektrik
  • Sertifika: CE
  • Kaynak: Anakara Çin
  • İşlev: ezilmiş buz
  • Kapasite: Yaklaşık 300g
  • Marka Adı: kankeirr

 

Teklifinizi Bırakın