304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat

304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  0 304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  1 304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  2 304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  3 304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  4 304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat Görüntü  5

304 Paslanmaz Çelik El havlusu Tutucu el havlu askısı Kendinden Yapışkanlı Banyo mutfak havlusu Bar Sopa Duvar SUS Mat

  • (2 Yorumlar)

₺123.54 ₺72.99

Etiketler: el havlusu tutacağı el havlusu, demiryolu, havlu çubuğu çubuğu, sahip, Banyo Donanım Seti, raf.

(SKU: w146802)

1. [SUS 201/304 paslanmaz çelik] Havlu askısı, yüksek kaliteli 201/304 paslanmaz çelikten, elle parlatılmış paslanmaz çelik yüzeyden yapılmıştır, günlük çizilmelere, korozyona ve renk bozulmasına, paslanmaya karşı dayanıklı ve dayanıklıdır.Boyutlar: Havlu askısı uzunluğu: 9/14, 6 inç (23/37 cm), duvardan uzaklık: 2 inç (5 cm).

2. [Kolay kurulum] Montajı çok kolay, sadece ürünün arkasındaki kendinden yapışkanlı pedi yırtın, pürüzsüz bir duvara yapıştırın ve birkaç saniye basın, duvar kağıdı veya boyama duvarları için uygun değildir.Havlu askısının sıkıca yerine oturduğundan emin olmak için eşyaları asmadan önce 24 saat bekleyin.

3. [Sağlam ve düşmeyen] Banyo havlu askısı sağlam metalden yapılmıştır, sağlam ve dayanıklıdır ve ıslak ağırlığı kolayca destekleyebilir towels.It küçük bir banyoya veya lavabonun yanına kurulum için uygundur, böylece ellerinizi istediğiniz zaman havluyla silebilirsiniz.

4. [Temizlemesi kolay] Parlak paslanmaz çelik, kir ve tozun artık saklanmamasını sağlar.Silmek için sadece temiz bir beze ihtiyacınız var easily.It banyo, yatak odası veya mutfak dolabı gibi herhangi bir yere monte edilebilir.Siyah ve gümüş kaplamalar birçok dekoratif stili tamamlar.

5. [Uzay-tasarrufu tasarımı] Benzersiz U-şekilli tasarım, yerden tasarruf, bu havlu askısı banyo ve kurulum için çok uygundur yakın sink.It yüz havlularınızı, banyo havlularınızı ve kıyafetlerinizi asmak ve düzenlemek için mutfak ve banyo için de çok uygundur.

Ürün parametreleri:

Ürün rengi: siyah / gümüş

Ürün uzunluğu A: 9 inç (23 cm)

Kutu ile ağırlık: 286g

Ürün net ağırlığı: 239g

İç kutu boyutu: 24*4.8*5.7 cm

Ürün uzunluğu B: 14.6 inç (37 cm)

Kutu ile ağırlık: 399g

Ürün net ağırlığı: 354g

İç kutu boyutu: 38*4.8*5.6 cm

Ürün Listesi

Havlu askısı x1, kendinden yapışkanlı mat x1

  • Tarz: Fasion
  • Uzunluk: <50cm
  • Havlu Askısı Tipi: Tek
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Model Numarası: --
  • Yüzey Bitirme: Paslanmaz Çelik
  • Tip: Havlu Rafları
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Romeloyao - 2022-12-30
      5

    Öğe renk iç tarafına biraz zarar verdi, ancak o kadar da kötü değil.

  • reviewer-1
    Gilvan Fukinha88 - 2022-08-08
      1

    yyyy

Teklifinizi Bırakın