1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı

1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı Görüntü  0 1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı Görüntü  1 1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı Görüntü  2 1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı Görüntü  3

1 Takım Bel Kapanış Artefakt Ayarlanabilir Snap Düğmesi 27 / 32MM tırnaksız Bel Toka Çıkarılabilir Ayrılabilir Giyim Pantolon Dikiş Aracı

  • (0 Yorumlar)

₺17.49 ₺12.16

Etiketler: d toka, metal bıçak 32mm, çubuk toka, torna metal 32mm, erkek toka, yılan toka, sac demir 32mm, metal toka giysi kanca toka, fincan metal 32mm, çalışma tokası.

(SKU: w149571)

Özellikler:

100 % brand new ve yüksek kalite

Bu çivisiz çıtçıt, kemeri sıkmak için düğmeleri birbirine bağlamanıza yardımcı olabilir ve pantolonunuza tekrar aşık olabilirsiniz.

Bu düğme kot pantolon, etek, pantolon, yaka vb. İçin uygulanabilir., kadınlar, erkekler, gençler ve yetişkinler için de uygundur, beğendiğiniz pantolonların çoğunu giymenize yardımcı olabiliriz.

Yüksek kaliteli metalden yapılmış, yani sağlam, dayanıklı ve hafif, kırılması kolay olmayan ve elastikiyete sahip, saklanması ve giyilmesi kolay, size uzun süreli bir hizmet sunacaktır.

Çıtçıtların düğmeleri vardır, sadece çıtçıtları aletsiz, dikişsiz, çıkarılabilir ve tekrar kullanılabilir, kullanımı kolay ve çıkarılabilen pantolonunuza, eteğinize veya diğer dar giysilerinize takın.

Tanım:

Malzeme: Metal

Renk: resim gösterildiği Gibi

Boyut:27mm / 32mm

Paket içerir:1 takım(4 Düğme,2 kanca) X Ayarlanabilir Snap Düğmesi

Notlar:

Manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm hataya izin verin.pls teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

  • Kemer Malzeme: Maden
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Tarz: Gündelik
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: CAGJB'NİN
  • Desen Türü: Geometrik
  • Cinsiyet: Üniseks
  • Model Numarası: Tırnak-ücretsiz Bel Toka

 

Teklifinizi Bırakın