GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi

GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi Görüntü  0 GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi Görüntü  1 GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi Görüntü  2 GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi Görüntü  3 GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi Görüntü  4

GUYKER Humbucker LP Gitar Pickup Bukalemun Pikap Gökkuşağı rengi

  • (0 Yorumlar)

₺1 724.84 ₺1 517.86

Etiketler: gitar 3 p90 manyetikler, gitar manyetikler coltoobe, textis gitar, yazlık mini elbise, çerçeve 7 humbucker, çelik adam, bina gitar pikap, enstrümanlar kalimba, paul pikap halkaları, müzik yöneticisi pickguard.

(SKU: w149712)

GHL-4B:13.5 K

GHL-2N:7.5 K

Müşteri Bilgileri

1.Ürün resimleri sevkıyattan sonraki yedi gün içinde, lütfen gönderim adresinin doğru olduğundan emin olun.Ürünlerimiz yeni ürünlerdir, sevkiyat denetiminden önce personel kalitesi ve miktarı çalışacaktır, lütfen müşterileri rahatlatın.

2.Öğeler EMS tarafından sevk edilir.7 ila 15 iş günü içinde ülkelerin çoğuna ulaşın.Bu ABD için.Kanada.avustralya. .Diğeri için countries.it gelmesi daha fazla zaman alabilir.

3.Paket -- Paket için.firmamız standart paketleme yöntemini benimseyecektir.genellikle.taşıma sırasında çok güçlüdür.

4.Adil değerlendirmenizin her birine büyük önem veriyoruz, ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bizi teşvik etmek için övgü verin, çok minnettar oluruz.Herhangi bir memnuniyetsizliğiniz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, hızlı bir şekilde çözebileceğimiz makul sorunların olduğuna inanıyorum, lütfen bize kötü bir eleştiri vermek için acele etmeyin.

5.İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

  • Tip: Al
  • Marka Adı: GUYKER'IN
  • Model Numarası: bukalemun
  • Kaynak: (Kökeni)KR

 

Teklifinizi Bırakın