2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye

2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  0 2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  1 2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  2 2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  3 2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  4 2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye Görüntü  5

2021 Yeni erkek saati Kemer erkek Takvim quartz saat Çift Deri Eğlence Kuvars Pointer quartz saat Tatil Hediye

  • (1 Yorumlar)

₺52.46 ₺36.11

Etiketler: kişiselleştirilmiş çift saatleri, izle tis, tahmin et çift izle, izle bambu izle, reloj akıllı saat bilekliği, favorim, masa takvimi 2018 türkiye, tanımsız pantolon, çift erkek kadın saatler, moda çift kol saati.

(SKU: w150340)

Açıklama ve Önizlemenakliye ve politika Açıklaması: Açıklama:

100 % marka yeni ürün

Kasa malzemesi: alaşım

Askı malzemesi: naylon

Kasa çapı: 43mm

Kayış genişliği: 22mm

Askı uzunluğu: 240mm

Vaka kalınlığı: 15mm

Sevgili dostlar

Senin için tüm kalbimle dua ediyorum.Bu yıl size huzur ve mutluluk diliyorum.En özel arkadaşınıza daha güzel ürünler göndereceğim!

Size mutluluklar diliyorum, en iyisi ve size sınırsız mutluluk getiriyorum!

Not:

1. Hepimizin bildiği gibi, farklı bilgisayarlar renkleri farklı şekillerde görüntüler ve gerçek proje renkleri aşağıdaki resimden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen boyutu dikkate almayın.Bazen ölçek tarif ettiğimizden daha dar olabilir.Çin genellikle Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nden daha küçüktür.Bu nedenle, lütfen 1-3 cm'lik bir mesafe bırakın.

3. Boyutu seçerken herhangi bir zorlukla karşılaşırsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Size bazı önerilerde bulunacağız, ancak yalnızca referans için.

Karışık satış, renk ve ebat siparişlerini kabul edebiliriz.Sayı ne kadar yüksek olursa, indirim o kadar büyük olur.

Paket şunları içerir:

1 adet izle

Önizleme:

Satın alma sorunlarınız için teşekkür ederiz?

Bizimle iletişime geçmek için aşağıdaki süreci takip edebilirsiniz.Bir saat dilimi farkı var, ancak sorularınıza hızlı bir şekilde yanıt vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız:

Nakliye

● Tatil günleri hariç ödeme temizlendikten sonra 24 saat içinde sizin için nakliye ayarlayacağız.

● Öğenin güvenliğini sağlamak için öğeyi her zaman paypal'da bize verdiğiniz adrese göndeririz.Adresinizi değiştirdiyseniz veya başka bir adrese göndermemizi istiyorsanız, lütfen PAYPAL ile bize ödeme yaptığınızda yeni adrese geçin, aksi takdirde paket kaybolursa sorumlu olmayacağız.

Ödemeler

Paypal'ı yalnızca ödemeyle ilgili herhangi bir sorunuz varsa kabul ediyoruz,lütfen eBay mesajı yoluyla bizimle iletişime geçin.İthalat vergileri

Teslimatta bir miktar görev ödenmesi durumunda, bu masrafı karşılamak sizin sorumluluğunuzdadır ve bu, teslimat programında gecikmelere neden olabilir ve malları gümrük idaresinden almanız gerekebilir.şartlar ve koşullar

Alıcı, bu maddeye teklif vererek, bu listede belirtilen tüm hüküm ve koşulları kabul eder .lütfen teklif vermeden önce tüm eBay hüküm ve Koşullarını okuduğunuzdan ve kabul ettiğinizden emin olun.

Tüm resimler sadece gösterim amaçlıdır ve Renkler biraz değişebilir.

Mağazamız tüm eBay Kurallarına ve Politikalarına uyar.İade Politikası

Bir ürünü iade etmek için, herhangi bir hasarı veya olağandışı yönünü açıkça göstermek için bizimle iletişime geçmeli ve öğenizin fotoğraflarını çekmelisiniz.

Onaylanan iadeler varışta denetime tabi olacaktır.Öğeler tüm orijinal ambalaj ile orijinal durumda iade edilmelidir.

Tüm nakliye ve teslim ücretleri iade edilmez

İade teslimat masrafları alıcının sorumluluğundadır.Değiştirme/tamir edilen ürünleri gönderirseniz maliyeti karşılayacağız.

Ürünlerinizi aldıktan sonra 7 gün içinde, yalnızca ürünlerinizin üretici tarafından kusurlu olduğu tespit edilirse sorunsuz bir 7 günlük değişim/değiştirme sunuyoruz.

  • Kutu Malzemesi: Akrilik
  • Hareket: Dijital
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Toka Tipi: Bilezik Toka
  • Su Direnci Derinliği: Hiçbir Su Geçirmez
  • Tarz: Moda ve Rahat

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Bitemahbootie - 2022-09-30
      5

    Çok İYİ!!!!

Teklifinizi Bırakın