Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı

Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  0 Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  1 Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  2 Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  3 Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  4 Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı Görüntü  5

Aubalasti SF-HC25K Plazma THC ARK Voltaj Yükseklik Kontrolörü THC Kaldırıcı İle JYKB-100 Plazma Kesme Makinası İçin Yükseklik Ayarlayıcı

  • (0 Yorumlar)

₺6 048.44 ₺3 205.64

Etiketler: küpe thc, lazer kesim makinesi, thc denetleyici plazma, kontrol cnc plazma, 100 thc yağ, cnc kontrolör plazma ejderha, tanımsız pantolon, plazma samsung, mini metal torna 15kw, cnc takım tezgahı tutacağı.

(SKU: w151029)

SF-hc25k'nın tanıtımı:

SF-HC25G plazma kesme torç yükseklik kontrolörü, taşınabilir plazma kesme makineleri için özel olarak tasarlanmış otomatik bir torç yükseklik kontrol modülüdür.

SF-HC25G plazma kesme torç yükseklik kontrol cihazının kullanımı kolaydır, hata ayıklaması kolaydır, uygun maliyetlidir ve güvenilir elde etmek için tamamen dijital olarak kontrol edilir performance.It kaynak ve kesme ekipmanı üreticileri için ideal bir aksesuar ürünüdür.Ana ünite ve panel bölme yapısı, onu taşınabilir kesme makineleri için çok uygun hale getirir.

SF-HC25K'NIN Önemli Açıklaması:

1. Kurulumdan önce, seçilen güç kaynağının gereksinim duyduğunuz özellikleri karşılayıp karşılamadığını doğrulamanız gerekir.

2. Güç açıkken fişi takmayın, takmayın veya fişini çekmeyin.

3. Kurulum yeri, ısı kaynağından mümkün olduğunca uzak olmalıdır.

4. Elektrik çarpmasını önlemek veya denetleyicinin çalışmasını etkilemek için denetleyicinin kasası iyi topraklanmış olmalıdır.

5. Kesilecek çeliğin, yükseklik kontrolünün doğruluğunu sağlamak için iyi topraklanmış ve kontrolör muhafazasına iyi bağlanmış olması gerekir.

6. Lütfen bununla başa çıkın care.Do ürüne zarar vermemek için çarpmayın veya şiddetli bir şekilde titreşmeyin.

7. Kazaları veya arızaları önlemek için kesme torcu yükseklik kontrol cihazını sökmeyin veya iç yapısını değiştirmeyin.

SF-HC25K'NIN Teknik Özellikleri:

1. Bu ürün çekirdek olarak 32 bit arm, iki set 3 haneli dijital tüp ekran, dijital kontrol kullanır.Doğrusal ayar cihazı içeriye dahil değildir, bu da stabiliteyi büyük ölçüde artırır.

2. Hız parametreleri değiştirilebilir ve güç kaynağına ve kaldırma mekanizmasına göre keyfi olarak değiştirilebilir.

3. Devre çip teknolojisini benimser, içinde ayarlanabilir bir cihaz yoktur ve tam dijital kontrol teknolojisi ürünün yüksek güvenilirliğini sağlar.

4. Basit kullanım, iki set dijital tüp, ayarlanan ark basıncını ve gerçek ark voltajını sırasıyla görüntüler, bu da basit ve sezgiseldir.Parametre işlemlerini ayarlamak için 3 düğme vardır.

5. Tüm plazma kesim CNC sistemleri için uygun, kontrolü kolay arayüz, tek başına da kullanılabilir.

6. Yakınlık anahtarının yakınlık konumlandırma modunu benimseyin.

7. PWM çıkışı, 255 hız ayarlanabilir, motor hızının hassas kontrolü, çok hızlı akım ayarı, kısa devre koruması.

8. Kesici aletin çarpışma önleme işlevi.Kesme nozulu çelik plakaya temas ettiğinde, kontrolör kesme nozulunu etkili bir şekilde korumak için kesme aletini belirli bir mesafeye hızla kaldıracaktır.

9. Tüm giriş ve çıkışlar optoizole edilmiştir.Plazma voltajı geri bildirimi, doğrusal bir optoizolatör ve bağımsız izole güç kullanır supply.It kendi voltaj bölücüsüne sahip çeşitli markaların ithal plazma güç kaynakları ile çok uyumludur.

10. Entegre ark başlangıç başarı yargılama işlevi, ark başarı geri bildirim işlevini başlatır.

Ana Özellikler:

Güç gereksinimleri: DC24V±10 %3 A / 50Hz

Uygulanabilir motor: 24 V DC fırça motoru

Sürücü modu: PWM

Çıkış akımı:

İlk konumlandırma modu: yakınlık anahtarı veya mekanik anahtar (normalde açık normalde jumper kapağı ayarı ile kapalı)

Maksimum kontrol doğruluğu: ±1 V

Kutu boyutu: konak 145X90X42mm paneli 120X55X40mm

Çalışma ortamı sıcaklığı: -10 ~ 60 ° C

Algılama sistemi: izole ark gerilim bölücü (B2 versiyonu)

SF-HC25G ark voltajı yükseklik kontrol cihazının özel bir portu yoktur:

SF-HC25G yükseklik ayarlayıcısının voltaj bölücüsünden ve plazma güç bağlantısından dört kablo gereklidir.İki kablo, plazmanın ark yapmaya başladığı bağlantı noktasındadır ve plazma kesici buna sahip olacaktır.Ark voltajı sinyali, pozitif ve negatif kutuplara bölünmüş iki çizgidir.Plazma güç kaynağının özel bir bağlantı noktası yoksa, plazma güç kaynağı muhafazasının, plazma güç kaynağının orijinal ark voltajı olan plazma güç kaynağının içindeki ikincil düzeltmeden açılması ve bağlanması gerekir.

Plazma güç kaynağından gelen parazit çok büyük olduğu için sadece topraklama kablosunu bağlamanız gerekir.Topraklama kablosunun 50 mm çapında bir bakır çubuk veya 2 metre uzunluğunda iki açılı çelik kullanması gerekir.Yeraltına git.Plazma güç kaynağının muhafazasına bağlayın.

Açıklaması JYKB-100-DC24V:

1. Bu alev / plazma kesme makinası Z ekseni torç kaldırıcı, torcu yukarı ve aşağı kaldırmak için DC dişli motor tarafından tahrik edilir

2. Makinenin kesme hassasiyetini korumak ve plazma ark konumlandırma işlevini desteklemek olan cihazın en önemli kısmı NPN yakınlık anahtarları ile donatılmıştır

  • Uygulama: Torna ve Torna Merkezi
  • SKU: WT0220111601'NIN sohbeti
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: JYKB-100
  • Sertifika: CE
  • Marka Adı: aubalasti'nin
  • Akıllı Cihaz mı: Evet

 

Teklifinizi Bırakın