Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları

Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  0 Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  1 Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  2 Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  3 Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  4 Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları Görüntü  5

Motosiklet lastiği vana kapakları Floresan Glow Hava Kapakları Kapak 4 adet lastik supap gövdesi Kapaklar Su Geçirmez İşıklı Bisiklet Aksesuarları

  • (0 Yorumlar)

₺13.11 ₺9.12

Etiketler: bisiklet aksesuarları, bisiklet aksesuarları, Kapak, Bisiklet Lastiği Vana Kapağı.

(SKU: w152031)

Mermi Noktaları:

1、Işıldayan Malzeme: Bu lastik supap kapakları ışıldayan ABS malzemeden yapılmıştır.Su geçirmez ve toz geçirmez, arabanıza benzersiz bir lüks görünüm kazandırır, göz kamaştırıcıdır.

2、Dayanıklı Kauçuk Conta: Gövde kapaklarımız, lastiğe kum, toz veya suyun girmesini önleyen daha sıkı ve daha etkili bir conta oluşturmak için içinde kauçuk contalarla birlikte gelir.

3、Kurulumu Kolay: Bu hava kapağı kapakları aletsiz monte edilebilir, sadece mevcut lastik kapağını çıkarın ve kolayca sıkın hand.It hava basıncını kontrol etmek istediğinizde çıkarılması da kolaydır.

4、Çift Koruma: Lastik basınç kapaklarının aydınlık araçları, sıkı bir sızdırmazlık sağlamak için ışıldayan bir pp uç ve mahfaza ile korunur. seal.It kolayca sızmaz.

5、Geniş Uygulama: Kızdırma sapı kapakları çoğu otomobil, otobüs, kamyon, motosiklet veya bisiklet, elektrikli bisiklet ve evrensel boyutta dağ bisikleti için uygundur.

Açıklamaları: Bu lastik vana kapakları ışıldayan ABS malzemeden yapılmıştır.

Gövde kapaklarımız, daha sıkı ve daha etkili bir conta oluşturmak için içinde kauçuk contalarla birlikte gelir.

Bu hava kapağı kapakları aletsiz olarak monte edilebilir.

Özellikler: Paket başına: 4 ADET

Ürün boyutu: yaklaşık 16 * 12mm / 0. 63x0. 47in, iç çapı 8mm/0.31 in

Ağırlık: yaklaşık 10g

Ürün Listesi:

İpuçları:

1. Ekran renk sıcaklığı, kamera, ortam ışığı ve fotoğrafçılık becerileri nedeniyle, bazı ürünlerin resimlerinde biraz renk farkı olabilir, renk ayni hakim olacaktır!

2. Farklı manuel ölçümler nedeniyle, lütfen hafif bir boyut farkına izin verin.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Model Numarası: Lastik Valf Kapakları

 

Teklifinizi Bırakın