Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu

Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  0 Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  1 Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  2 Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  3 Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  4 Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu Görüntü  5

Faldas Mujer Moda 2019 Kabarık Siyah Gelin Tül Etekler Fermuar Custom Made Çok Lush Uzun Kadın Tül Etek balo elbisesi Tutu

  • (0 Yorumlar)

₺1 038.90 ₺883.04

Etiketler: saten vintage etekler, valmain vintage etekler, gucck vintage etekler, katmanlı etekler vintage, wonen etek uzun, bigsize uzun etek, sisjuly uzun etek, şakayık uzun etek, kadınlar medi aktif etek, alt vintage etek.

(SKU: w152604)

Plz Buna dikkat: Biz özel yapılmış, renk boyutu bizim için ücretsiz !Sipariş verdiğinizde, sadece bir masaj bırakın: belden zemine bel kalça uzunluğu

1. e-EMS / EMS

Normal durumda, teslim süresi çoğu ülke için 5-15 gündür.Brezilya 30 civarında olabilir days.It farklı ülkelerin geleneklerine göre.

2. Fransa, ingiltere, AU ve çoğu Avrupa ülkesine özel Hat

Paket çin'de EMS ve DPD tarafından gönderilecektir destination.It gelmesi 5-7 iş günü sürer destination.It normal gümrük ücreti ücretsizdir.Bu nakliye yolunu seçerseniz, posta ücreti yaklaşık 20-25 $olacaktır.

3. Aramex Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, vb

Yukarıdaki ülkeler için hızlı teslimat yoludur.Teslimatta sadece 5-7 gün civarındadır.Ancak posta ücreti yaklaşık 30-40 dolar olacak

4.Dört Ana ifade.DHL, UPS, TNT, Fedex

1. Ürünlerimizden memnunsanız, lütfen bize beş yıldız geribildirim verin.

2. Nötr veya Negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Sizin için sorunları çözmek için hiçbir çabadan kaçınmayacağız.

Ismarlama ürünler hariç hemen hemen tüm ürünler iade edilebilir.Lütfen ürünü orijinal etiketler ve etiketlerle yepyeni tutun.

Ürünü geri göndermeden önce lütfen bizimle iletişime geçin!

Size iade detaylarını vereceğiz.Ürüne paketin üzerindeki adrese geri dönerseniz, onu alamayız ve size geri ödeme yapamayız.

1. Ürünü yanlış renkte veya ölçülerde bulursanız, lütfen ürünü aldığınızdan bu yana 3 iş günü içinde bize net fotoğraflar gönderin.Ürünü iade edebilir ve iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

2. Ürünle ilgili büyük kir, kırık veya kusurlu yüzey gibi bariz kalite sorunu varsa, lütfen ürünü aldığınızdan itibaren 3 iş günü içinde bize net fotoğraflar gönderin.Eteği iade edebilir ve iade edebilir veya değiştirebilirsiniz.

3.Kalite sorunu değilse, size geri ödeme yaptığımızda posta ücretini düşeriz.

  • Malzeme: Örgü
  • Desen Türü: Katı
  • Siluet: Balo elbisesi
  • Cinsiyet: kadınlar, Kadın
  • Renk: küpe çiçeği
  • Tarz: Nostaljik
  • Elbiseler Uzunluğu: Taban Uzunluğu
  • Marka Adı: WDPL
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dekorasyon: Hiçbiri
  • Model Numarası: tül etek
  • Decroation'ın: Hiçbiri
  • Bel kısmı: Doğal Faktörler

 

Teklifinizi Bırakın