Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa

Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  0 Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  1 Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  2 Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  3 Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  4 Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa Görüntü  5

Dağınık boncuklar ametrine / ametist ayağı 8 * 12mm14inch DIY takı yapımı için FPPJ toptan doğa

  • (0 Yorumlar)

₺482.96 ₺362.26

Etiketler: avusturya 4mm bicone boncuk, 4mm sharoski boncuk, küpe ametrine, 4mm parlak boncuklar, gerçek ametrine yüzükler, 4mm gevşek boncuk, erkekler ametrine takı, kolye doğal ametrine, değerli taş kolye, bilezik ametrine rhodonite.

(SKU: w15694)

malzeme: ametrine / ametist natue boncuk

şekil: barouqe ayağı

boyutu: 8 * 12mm

uzunluk: 14 inç

renk: mor + sarı

bu gevşek boncuk, bitmiş kolye gerekiyorsa lütfen bana ulaşın, teşekkürler

Nakliye hakkında:

1. FPPJ Takı seçtiğiniz için çok teşekkür ederim.Tüm paket mümkün olduğunca çabuk gönderilecektir.

2. Paketi daha hızlı almak istiyorsanız, DHL, EMS ile size gönderebiliriz, ancak ekstra nakliye ücretini ödemeniz gerekir.

birçok nakliye yolu seçebilirsiniz, ama çin sonrası hava posta onun ücretsiz !

Dönüş hakkında:

15 Gün İade Hizmeti veriyoruz

Göndermeden önce her bir ürün parçasını dikkatlice kontrol edeceğiz, ancak bazıları nakliye sırasında hasar görebilir, herhangi bir kalite sorunuyla karşılaşırsanız, lütfen aldıktan sonra 15 gün içinde bizimle iletişime geçin, sonra yeni bir ürün göndereceğiz veya ödeme için size geri ödeme yapacağız.

Herhangi bir nedenle isteğinizden memnun değilseniz, benimle iletişime geçin.Mükemmel hizmetimizle gurur duyuyoruz ve sahip olabileceğiniz sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

Geri Bildirim Hakkında:

Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın.

  • Sertifika Türü: PEKİN CUG MÜCEVHER TEST MERKEZİ
  • İnce veya Moda: İyi
  • Model Numarası: 4 mm
  • Ana Taş: Ametrine
  • Metal Türü: Hiçbiri
  • Öğe Türü: boncuk
  • Öğe Şekli: Markiz Şekli
  • Marka Adı: FPPJ

 

Teklifinizi Bırakın