Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü

Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  0 Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  1 Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  2 Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  3 Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  4 Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü Görüntü  5

Audiophile Tüp Preamp 4-giriş 2-çıkış HİFİ Preamp Dahili VU Seviye Ölçer Yüksek bas Ayarı kulaklık amplifikatörü

  • (3 Yorumlar)

₺2 728.01 ₺1 282.18

Etiketler: audiophile tüp preamp.

(SKU: w158085)

Audiophile ses kayıpsız anahtarlama amplifikatör 4 içine 2 out HiFi amplifikatör ses darağacı preamp

ürün açıklaması

1: SA-1000 preamplifikatör, 4 giriş ve 2 çıkış aynı anda; ayrı devre bağımsız tasarım, düşük bozulma elde etmek için son derece güçlendirilmiş restore çıkış; kolayca çözmek çıkış hattı yeterli değildir, ses dönüşüm gürültü ve diğer sorunları ile.

2: SA-1000 bir dizi tüp preamp, kayıpsız ses değiştirici, bir HİFİ amplifikatör olarak audiophile kulaklık, masaüstü HİFİ ses sistemi vazgeçilmez ses sinyali transit istasyonu oluşumudur.

3: 4 set RCA ses girişi ve 2 set RCA ses çıkışı ile

Girişler cep telefonları, bilgisayarlar, oynatıcılar, CD'ler vb.Gibi çeşitli ses kaynaklarına bağlanır.ve serbestçe değiştirilebilir.Çıkışlar, düşük distorsiyon ve yüksek oranda güçlendirilmiş geri kazanılmış çıkış elde etmek için amplifikatörler ve aktif hoparlörler gibi çeşitli ses ekipmanlarına bağlanır.

4: Elektronik tüp audiophile sınıf 6H3N elektronik tüp benimser, sesi sıcak ve büyüleyici, çok atmosferik ve dengeli, ses net ve narin, dinamikleri sert, istinat daha fazla ses ayrıntıları, canlı gibi keyfi, yüksek ve düşük frekans ayarı ile,operasyon amplifikatör 5532 çip benimser, ilgili ses parametrelerine göre, ideal HİFİ etkisini elde etmek için serbest ayar.

5: Kulaklık amplifikatör parçası da klasik 5532 op-amp çip kullanır, kolayca piyasada empedans kulaklık çeşitli sürücü.

6:Şık ve benzersiz genel tasarım, VU metre ile elektronik tüpler, böylece makine nostaljik retro duygu dolu, küçük boyutlu, masaüstü yerleşimi kolay.

7: GİRİŞ girişi 4 yollu sol ve sağ kanal sinyali / 2 grup çıkış çıkışı 2 yollu, 4 grup giriş sinyali ve bağımsız izolasyon arasında 2 grup çıkış sinyali, giriş ve çıkış sinyalleri arasında parazit yok her kullanımda rahat, gürültü yok, karışma yok, altın kaplama RCA arayüzü, düşük direnç ve yüksek iletim, sağlam ve dayanıklı.

Ürün parametreleri

Giriş sinyali: 4 yönlü stereo sinyal

Çıkış sinyali: 2 yönlü stereo sinyal

Frekans tepkisi: 20HZ-20 kHz

Ürün boyutu: 145 * 85 * 85mm

Yüksek bas ayar aralığı: ±6dB

Giriş hassasiyeti: 0.775 V

Harmonik bozulma: tipik olarak %0,04

Çalışma gerilimi: 12 V

Kulaklık çıkış yük empedansı: 32-300 Ω

Maksimum kulaklık gücü: 160 mw/32Ω

Sinyal gürültü oranı: >100dB(20HZ-20 kHz)

S: Sipariş bilgilerimi değiştirebilir miyim?Adres alma veya satın alınan öğe gibi mi?

C: Sipariş bilgileri yerleştirildikten sonra değiştirilemez.Sipariş bilgileri yanlışsa lütfen siparişinizi iptal edin ve yeni bir tane yerleştirin.Aksi takdirde, parseliniz ilk sipariş bilgilerine göre gönderilecektir.

S: Siparişim neden Çin'den gönderilmiyor?

A: 10'dan sonra başka izleme bilgisi yoksa days.It büyük olasılıkla iç nakliye sorunu nedeniyle.Daha fazla destek için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Parselim neden hala "teslim ediliyor"?

C: Uluslararası gönderi zaman alıcı olabilir ve sabrınız takdir edilir.Parselinizle ilgili herhangi bir güncelleme görmüyorsanız lütfen emin olun.15 ila 60 gün sürebilen www.endustripatent.com.tr nakliye yöntemlerini kullanıyoruz.Daha fazla destek için lütfen müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Neden farklı bir ürün alıyorum?

C: Daha fazla destek için lütfen doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: İlk etapta birkaç tane satın alınırken neden sadece 1 ürün alıyorum?

A: Bir sipariş muhtemelen her biri benzersiz bir takip numarası ile birkaç parsel ile sevk edilebilir.Lütfen bunları belirli takip numaralarına göre takip edin.Daha fazla destek için lütfen doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Parsel alınmadan önce "Alınan Malları Onayla" yı tıkladım.Ne yapmalıyım?

C: Yanlışlıkla tıkladıysanız endişelenmeyin.Parseliniz mümkün olan en kısa sürede gönderilir.Güncelleme için takip numarasını takip etmeniz yeterlidir.Parselinizi aldıktan sonra 5 yıldızlı bir inceleme çok takdir edilmektedir.

S: Siparişim kapalıysa ne yapmam gerekir?

C: Lütfen güvenli bir hesap ve ödeme yöntemiyle yeni bir sipariş verin.

S: Ürün kullanılamıyorsa ne olur?

C: Lütfen ürünün kullanım kılavuzuna göre doğru şekilde kullanıldığından emin olun.Daha fazla destek için lütfen doğrudan müşteri hizmetlerimizle iletişime geçin.

S: Parselimi henüz almadım, ancak sipariş detay sayfasında "teslim edildi" yazıyor.Ne yapmalıyım?

A: Parsel bilgileri için lütfen önce yerel postanıza danışın.Daha fazla destek için lütfen müşteri desteğimizle iletişime geçin.

  • Özellik 11: amplificador'un
  • Özellik 15: amplificador ses
  • Özellik 10: amplificador de audio
  • Paket: Evet
  • Özellik 6: fono preamp
  • Özellik 1: preamplifikatör hıfı
  • Sertifika: CE
  • Özellik 2: stereo amplifikatör
  • Kanal Başına Maksimum Güç: GÜÇ YOK
  • Özellik 12: ev sineması ses sistemi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özellik 7: dengeleyici
  • Model Numarası: SA-1000
  • Kanallar: 2 (2.0)
  • Marka Adı: SHİSUO
  • Özellik 14: ses seviyesi için vu metre
  • Özellik 13: preamp
  • Özellik 9: amplifikatör
  • Özellik 5: VU Metre
  • Özellik 4: tüp amplifikatör
  • Özellik 8: Mini Amplifikatör
  • Özellik 3: HIFI amplifikatör

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Kadang0127 - 2022-12-06
      5

    Bu ürün yüksek kalite standardına uygundur, Mükemmel ses üretimi spektrumunu destekleyin, İyi görünümlü görünüm, Hızlı kargo.

  • reviewer-1
    Dashagolubochko - 2023-01-05
      5

    Çok iyi preamp iyi çalışıyor Satın aldığımdan pişman değilim ve satıcı ile çok iyi iletişim kuruyorum çok mutluyum hızlı gönderme

  • reviewer-1
    Mpp Agencement - 2022-12-24
      5

    Gerçekten hızlı kargo. Harika bir alet! Cd çalarım ve döner tablam için mükemmel bir arkadaştır, ses kalitesini büyük ölçüde artırır. Muhtemelen hediye olarak bir tane daha alacak.

Teklifinizi Bırakın