Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon

Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  0 Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  1 Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  2 Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  3 Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  4 Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Görüntü  5

Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl Papyon Düğün Parti İçin Erkek Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon

  • (0 Yorumlar)

₺91.80 ₺59.68

Etiketler: bambu slip erkekler, külot erkekler bambu, erkekler parlak bambu, bambu çanta zrryb, erkekler bambu gövde, wacom bambu saç, bambu bornoz erkekler, külot erkek bambu, uzun bambu bağları, bambu yüzük seti.

(SKU: w158489)

modname = ckeditör modname=ckeditör Moda Ahşap papyon s Erkekler İçin Yenilik Erkek Kabuğu Tahıl papyon Düğün Parti İçin Adam Boyun Giyim Aksesuarları Hediyeler Erkekler papyon Marka:Gemay G. M Bölüm adı Yetişkin Cinsiyet:Erkek/kadın Kategori: Papyon Malzeme: bambu Elyaf Desen:Geometrik Boyutu: 12 cm * 6 cm Paket İçeriği:1 adet 1 polybag 1 inç = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 inç Renk:27 Renk Sıcak ipuçları: 1,farklı monitörler arasındaki fark nedeniyle, resim öğenin gerçek rengini yansıtmayabilir.Stilin resimde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz. 2, Farklı ölçüm yöntemleri nedeniyle, lütfen 0-2 cm hataya izin verin. 3, Ürünler kutu değildir.

Renk eşleşmiyor

Renk farkı, ekranlar, aydınlatma, arka plan rengi yansıması gibi diğer nedenlerden kaynaklanabilir, ancak öğenin alınmasının yanlış renkte olduğuna inanıyorsanız, iade veya geri ödemenin mümkün olup olmadığını görmek için lütfen bizimle iletişime geçin.

Ödeme

1. Kredi kartı, T/T, Western Union, Emanet kabul ediyoruz .(sizin için en uygun olan yöntemi seçebilirsiniz you.To çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz geçici olarak www.endustripatent.com.tr tarafından tutulacak ve siparişinizi alana ve memnun kalana kadar serbest bırakılmayacaktır)

2. Öğeleri yalnızca www.endustripatent.com.tr ile onayladığınız teslimat adresine göndeririz, bu nedenle lütfen www.endustripatent.com.tr web sitesinde kayıtlı adresin doğru olduğunu onaylayın.

Nakliye

1. tem'ler genellikle ödeme doğrulandıktan kısa bir süre sonra gönderilir (Sat. & Güneşlendirmek.hariç tutulan.)

2. tems Hong Kong Hava Posta veya Çin Sonrası Hava Posta Servisi tarafından sevk edilecektir.Normalde öğelerinizi almanız yaklaşık 10-25 iş günü sürer (Cumartesi ve Pazar, Resmi Tatil günleri hariç).30 günden fazla öğe almazsanız lütfen önce bizimle iletişime geçin.Anlayışınız için teşekkürler. 3. Biz de destek hızlı sevkiyat tarafından "EMS" "DHL" "UPS" "TNT" "Fedex" (ek maliyet gerekir).

iade politikası

1. Tüm ürünlerimiz iyi durumda kontrol edilmiş ve paketlenmiştir.

2. Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, değiştirme veya para iadesi için lütfen 30 gün içinde iade edin.

3. İade edilen ürünler için lütfen tüm orijinal ürünleri yeniden satılabilir durumda hasarsız tutun.İade nakliye maliyeti alıcının sorumluluğundadır.

4. İade etmeden önce lütfen bizimle iletişime geçin .

Geri bildirim

1. Geribildirim www.endustripatent.com.tr satın alma deneyimi için çok önemlidir.Bizimle iyi bir alıcı deneyiminin keyfini çıkarabileceğinize inanıyoruz.Satın alma işleminizden ve toplam hizmetimizden memnunsanız, lütfen bize 5 yıldızlı genel Ayrıntılı Satış Derecelendirmesi(DSR) ile olumlu bir geri bildirim bırakmak için bir dakikanızı ayırın.

2. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bize soruşturma göndermekten çekinmeyin ve sorunu çözmenize yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

3. Herhangi bir memnuniyetsizlik hissederseniz, herhangi bir nötr veya olumsuz geribildirimden ayrılmaya karar vermeden önce düzeltmek için bize ikinci bir şans vermek için lütfen bize bildirmekten çekinmeyin.

bizimle iletişime geçin

1. Biz yardım ve sorunları çözmek her zaman, cevap 48 saat içinde yapılacaktır.Yanıt alamazsanız, lütfen mesajınızı tekrar gönderin.

2. www.endustripatent.com.tr E-posta yoluyla bizimle irtibata geçiniz.

Çalışma saatleri:AM 9:00 - PM 11: 00 , Pazartesi - Cumartesi modname = ckeditör modname = ckeditör modname = ckeditör

  • Cinsiyet: kadınlar, ADAMLAR
  • Model Numarası: BT437
  • Marka Adı: Gemay G. M
  • Tarz: Moda
  • Malzeme: Bambu Elyaf
  • Boyut: One Size
  • Kravat Tipi: papyon
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Desen Türü: Geometrik

 

Teklifinizi Bırakın