USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler

USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  0 USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  1 USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  2 USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  3 USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  4 USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler Görüntü  5

USB Şarj / 3 * AA 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fenerler

  • (2 Yorumlar)

₺279.59 ₺218.00

Etiketler: USB şarj, çalışma lambası 18650 usb şarj, karartma çadırı, kamp lambası, çalışma ışığı cob manyetik, güneş fener.

(SKU: w15904)

USB şarj/3 * AA piller 36 + 5LED manyetik çalışma el feneri acil muayene çalışma meşale ışık kanca mıknatıs taşınabilir fener Özellik: Bir karbon siyahı tabakasına sarılmış plastik kabuk, iyi hissediyorum, kaymaz.Mıknatısın alt kısmı 0 ° -90 ° ayarlanabilir yatak, kanca tasarımı, içinde küçük bir alanda kullanımı kolaydır.Yüksek ışın ve yakın ışık aydınlatma ihtiyaçlarınızı karşılamak için iki farklı aydınlatma modu.LED ampuller, yeşil enerji tasarrufu ve çevre koruma, daha uzun süre kullanımı.Dahili pil, şarj etmek için USB kablosunu kullanabilirsiniz, ayrıca dışarıya da güç verebilirsiniz Ürün parametreleri: Renk: kırmızı, mavi Ampul: 36 + 5LED Malzeme: ABS Boyut: 21.5 cm * 5.7 cm Tezgahlar: 2 tezgah Ağırlık: 218g Paket içeriği: 1 * çalışma feneri

* Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.

*Tüm majoy kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

* Öğeleri iyi durumda aldığınızda siparişi onaylamak için lütfen 1 dakikanızı ayırın, çünkü sipariş verdiğinizde paranız hesabımıza değil Emanet hesabına aktarılır.Teşekkürler!

Gönderim Adresi

Biz sadece www.endustripatent.com.tr tarafından sağlanan adrese gemi.Sipariş adresiniz gönderim adresinizle eşleşmelidir.Biz yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değildir.

Nakliye Yöntemleri

Biz DHL, UPS, FEDEX, EMS veya kayıtlı Airmail(Çin sonrası hava posta veya diğer Hava posta) ile işbirliği yapıyoruz.Değerli müşterilerimiz için hızlı ve güvenilir nakliye yöntemini seçeceğiz.Teslimattan tasarruf etmek ve teslimatta güvenli olmak hedefimizdir.

Nakliye Süresi

Ödemeyi yaptıktan sonra paketi mümkün olan en kısa sürede hazırlayıp paketleyeceğiz.

Nakliye Süresi boyunca

Nakliye bilgilerini takip edeceğiz ve nakliye süresi boyunca size zamanında bilgi göndereceğiz.Lütfen mesaj bilgilerine dikkat edin.

* Her öğe göndermeden önce test edilecektir.

* Her arızalı ürün için 2 yıl sınırlı garantimiz var(Yanlış işlem veya alıcı tarafından fiziksel hasar hariç)

* Arızalı ürünler garanti süresi içinde ve orijinal ambalajında bildirilmeli ve iade edilmelidir.Lütfen bize takip numarasını da zamanında sunun.Müşteriler iade nakliye ücretinden sorumludur.

* Öğe kırık olduğundan veya tamir edilemediğinden geri ödeme yapmak istiyorsanız.Bunu aldıktan sonra 3 gün içinde bizimle irtibata geçiniz.Size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız.

* Herhangi bir kalite sorunu veya sevkiyat hasarı, lütfen bize test raporunu veya fotoğraflarını gösterin,size %50 - %100 para iadesi yapacağız.Kırık, çizik gibi insan yapımı kusurlar garanti edilmez.

* Eğer ürünleri ile memnun değilseniz, 15 gün içinde bize dönmek için tamam.İade parselini aldıktan sonra size tam geri ödeme yapacağız, ancak nakliye ücretini ödemeniz gerekiyor.

* Paketinizi 60 günden fazla almadıysanız, gönderi korumasını uzatmak için lütfen bizimle iletişime geçin.O r Paketi alıp alamayacağınızı kontrol edeceğiz, değilse size tam geri ödeme yapacağız.

* Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

* Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.endustripatent.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

* Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün reklamı gibi değil.

USB Şarj / 3 * AA Piller 36 + 5LED Manyetik Çalışma El Feneri Acil Muayene Çalışma meşale ışık Kanca Mıknatıs Taşınabilir Fener

çalışma flaş ışığı; çalışma el feneri lambası; manyetik çalışma el feneri;

  • Gövde Malzemesi: abs
  • Öğe Türü: Taşınabilir Fener
  • Piller Gerekli mi: Evet
  • Marka Adı: KH-LİTEC'İN
  • manyetik çalışma el feneri: led el feneri
  • el feneri el feneri: güçlü led el feneri
  • Garanti: 1 Yıl
  • çalışma flaş ışığı: çalışma el feneri lambası
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • LED Boncuk Modeli: 36 + 5LED
  • Baz Tipi: Kama
  • Renk: Kırmızı, mavi
  • Model Numarası: Fenerler, Çalışma El Feneri
  • Güç Kaynağı: Şarj edilebilir Pil
  • Sertifika: CCC, ce, FCC'NİN, RoHS
  • Kullanım: Kamp için, Balık tutma, Doğa yürüyüşü
  • Özellikler: Anahtar modu
  • Aydınlatma Dönemi (h): 10
  • Pil Tipi: LİTYUM İYON, USB şarj, AA
  • El Fenerleri & Meşaleler: Taşınabilir Fener

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Crazycats - 2022-11-29
      5

    Ben Garno. Lekhtar sınıfı. Satıcı Süper... Putin x @ YLO

  • reviewer-1
    Gala 1212 - 2022-07-22
      5

    Fener iyi, fena görünmüyor, o da iyi parlıyor. Tek olumsuz uzun zaman geçti.

Teklifinizi Bırakın