10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı

10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  0 10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  1 10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  2 10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  3 10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  4 10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı Görüntü  5

10 ADET Meyve Sinek Cezbedici 2ml Tuzak Yem Arıcılık Aracı Katil Meyve Bahçesi Kovucular Malzemeleri Yakalama Aracı

  • (0 Yorumlar)

₺95.41 ₺47.71

(SKU: w159185)

Özellikler:

1. Daha az dozaj, düşük maliyet, iyi etki, çevre koruma ve kirlilik yok

2. Tüm ana meyve sineği türlerini çekmek kolaydır.

3. İç mekan bitkileri ve dış mekan bitkileri için uygun seralar, meyve bahçeleri, çay bahçeleri, küçük çiftlikler, kreşler ve arka bahçeler için uygundur.

nasıl kullanılır:

1. Bir kez bir parça yem kullanın (60 günde bir ekleyin) ve bu şekilde meyve sinekleri hızla ölür.

2. Taç ve ağaç tepesi arasına koyun trees.It 1.5 m yüksekliğinde daha iyidir.

Belirleme:

Ürün Adı: Drosophila Cezbedici

Malzeme: Sıvı

Kapasite: 2 ml / adet

Miktar: 10

Yükseklik: yaklaşık 5.2 cm/2.04 in

Ürün Listesi:

Meyve Sineği Cezbedici*10

Notlar:

1. Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

2. Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Meyve Sineği Öldürücü: Bu özel yem, tüm ana meyve sineği türlerini kolayca çekerek, ' nin patentli girişine girmelerine izin verir, sonra kaçamazlar ve sonunda boğulurlar.

2.Önemli Avantajlar: Bu çekicinin avantajları daha az dozaj, düşük maliyet, iyi etki, çevre koruma ve kirlilik olmamasıdır.İnsanlar için güvenli.

3.Hızlı Etkili: Meyve sineği tuzağı, sinir bozucu meyve sineklerini cezbetmek, sinekleri, sivrisinekleri ve daha fazlasını yemeğinizden uzaklaştırmak ve hızlı bir şekilde uzaklaştırmak için çözeltiye çekmek için güçlü ancak doğal bir bileşen karışımı kullanır.İç mekan için de sivrisinek katili kadar güçlü.

4.Nereye Yerleştirilir: Sinekkapan yemi sinekleri kolayca yakalar.Bu sinir bozucu meyve sineklerini hayatınızdan uzak tutmak için bitkilerin yanına güvenle yerleştirebilirsiniz.Meyve sineği kapanı, yaygın üreme alanlarının yakınına yerleştirildiğinde en etkilidir.

5.İçin tasarlandı: Uçan sinekler için özel olarak tasarlanmıştır.Açık veya kapalı bitkiler için harika.Taç ve ağaç tepesi arasına koyun trees.It 1.5 m yüksekliğinde daha iyidir.

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Devlet: Sıvı
  • Haşere Türü: Hap Böcekleri

 

Teklifinizi Bırakın