Evrensel Garaj Kapısı kontrol Panosu devre Flap Kapı Kontrol RXB2 Kontrol Anakart Denetleyici

Evrensel Garaj Kapısı kontrol Panosu devre Flap Kapı Kontrol RXB2 Kontrol Anakart Denetleyici Görüntü  0 Evrensel Garaj Kapısı kontrol Panosu devre Flap Kapı Kontrol RXB2 Kontrol Anakart Denetleyici Görüntü  1

Evrensel Garaj Kapısı kontrol Panosu devre Flap Kapı Kontrol RXB2 Kontrol Anakart Denetleyici

  • (2 Yorumlar)

₺482.77 ₺444.18

Etiketler: garaj kapısı kontrol panosu devre kartı kapağı, Kapılıdakiler, alıcı, Thorx6'nın sohbeti, salon sınırlı alıcı, kapı rampaları.

(SKU: w160792)

Kurulum Notları

1. Transformatörün iki çıkış kablosunu (AC 24) kontrol kartındaki transformatörün ikincil kablo bağlantı noktasına bağlayın.

2. DC 24V motorun pozitif ve negatif kabloları, renge göre kontrol panosunun motor giriş telinin iki terminaline bağlanır (strok ayarlandığında kapı kapalıysa, iki tel değiştirilmelidir).

3. Motorun dışındaki bir Hall hız ölçüm hattının aynı portu doğrudan kontrol panosuna takılabilir.Bağlantı noktası farklıysa, kontrol kartıyla birlikte gelen bağlantı noktasını değiştirin.

2. Hata ayıklama işlemi

1. Geri tepme kuvveti, ana kartın potansiyometresi tarafından seçilir.

2. Güç açıldıktan sonra, ana kart kod eşleştirme ışığı-açma ışığı - kapı kapatma ışığı-aydınlatma ışığı 3 kez yanıp söner ve sonra söner, bu bekleme durumudur, ana kart durum göstergesi açık değilse, lütfen gücün bağlı olup olmadığını kontrol edin

3 kapı açma ve kapama hareket limiti ayarı

(1) Kapı açma stroku ayarı: Kapı açma göstergesi (yeşil ışık) 6 kez yanıp sönene ve ardından açılana kadar ayar düğmesini basılı tutun, ardından bırakın, ardından "Kapı kapısı" düğmesini basılı tutun, kapı gövdesi yukarı hareket eder, gövde kapıya ulaştıktan sonra kapıyı ayarlayın. uygun kapı açma pozisyonu, bırakın, kapı açma pozisyonunu ayarlayın ve ardından izin vermemek için ayar düğmesine basın go.At bu sefer, kapı açma ışığı (yeşil ışık) 6 kez yanıp söner ve ardından her zaman açık olan kapı kapatma ışığına (mavi ışık) dönüşür ve sonra bırakın (kapı açma stroku kaydedilir)).

(2) Kapı kapatma stroku ayarı: Şu anda tekrar basılı tutun:" Kapıyı kapat " tuşunu basılı tutun ve bırakmayın, kapı gövdesi aşağı iner, yerine oturduktan sonra bırakın ve ardından kaydetmek için ayar tuşuna basın, kapı kapatma ışığı (mavi ışık) 6 kez yanıp söner ve sonra ışık söner, Bitişi ayarlayın.

(3) Önlemler

Güzergah ilk kullanım için ayarlanmalıdır, aksi takdirde uzaktan kumanda kullanılamaz

(4) Yukarıdaki ayarın basit işlemi:ayar-açma-ayar-kapıyı kapatma-ayar-0K

Üç, uzaktan kumanda kodu, iptal kodu

1. Kodu iptal et: gösterge ışığı sönene kadar kod tuşunu beş saniye basılı tutun, ardından kod iptali tamamlanır.

2. Kod eşleştirme: Ana karttaki kod eşleştirme düğmesini basılı tutun ve bırakmayın, kod eşleştirme ışığının “kırmızı ışığı” her zaman yandıktan sonra bırakın ve ardından denetleyicideki istenen kod eşleştirme düğmesine basın (açık veya kapalı) 2-4 kez.Eşleşen gösterge ışığı sabitten yanıp sönmeye değişir.

Not: Güzergah, kod eşleştirilmeden önce ayarlanmalıdır, aksi takdirde kod eşleştirildikten sonra uzaktan kumanda yanıt vermez.

  • Kaynak: AE (Kökeni)
  • Tip: Klima Parçaları

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Migui NUM - 2022-08-12
      5

    Sensör orijinali ile çok iyi çalışıyor. Sonundan önce 19 cm rahatlatın. Programlama kolaydır, bir düğme kurulur. Sonra diğerleri aşağı iner ve kaydeder ve çalışır.

  • reviewer-1
    Gojtasfkatm - 2022-08-05
      5

    Her şey her zamanki gibi mükemmel

Teklifinizi Bırakın