10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi

10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  0 10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  1 10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  2 10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  3 10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  4 10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi Görüntü  5

10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi

  • (0 Yorumlar)

₺89.52

Etiketler: uzun kemer, tığ işi leef etek, yumuşak altın kemer, 2 kanca, tembel susan çömlek çarkları, patron nargile, gökyüzü nargile nargile, gay kanca, kancalar kürk balıkçılığı, tanımsız pantolon.

(SKU: w163281)

10 adet M4 Paslanmaz Çelik 304 Karabina Karabina Çırpıda Kanca Tuş Kilidi

Satılık sahip olduğumuz diğer ürünleri görmek istiyorsanız,lütfen mağazamıza bakın, ingilizce ve ispanyolca konuşabiliriz

ÖZELLİKLER VE RESİMLER

Karabina Karabina Snap Kanca Tuş Kilidi

Bu prim Karabina Karabina Yapış Kanca Anahtar-Kilit

sert tasarlanmış ve en yüksek kalitede 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir .

Ürün, hataya karşı sorunsuz bir Yıl Garanti ile desteklenmektedir

Miktar Dahil:10 adet, isteğiniz gibi seçin

Bu karabina, kordonları, halatları, hortumları ve diğer eşyaları asmak için idealdir, sap veya askı olarak kullanılabilir, ev, RV veya tekne çevresinde düzinelerce kullanım, günlük yaşam için çok pratik ve kullanışlıdır.

Dayanıklı, güçlü, güvenilir, su geçirmez, anti-pas, anti-yüksek sıcaklık, korozyon direnci.

Özellikler: Boyut / boyutlar: M4 Malzeme:paslanmaz çelik 304 Dahil: 10 adet Dayanıklı, zorlu ortamlarla başa çıkmaya hazır Aracı mark-up olmadan fabrika doğrudan fiyatlandırma,Geliştirilmiş korozyon direnci için A2 sınıfı paslanmaz çelikten üretilmiştir.İşçilik ve kusurlara karşı bir yıl garanti​

ŞİRKET BİLGİLERİ

Tüm bağlantı elemanları ve donanım ihtiyaçlarınız için buradan güvenli bir şekilde alışveriş yapın.Donanım parçaları ve aksesuarları konusunda uzmanız ve alanımızdaki en hızlı büyüyen perakendeciler arasındayız.Tüm satın alma ve kurulum sorunlarınızda size yardımcı olabiliriz.

10 yıldan uzun bir süre önce Çin'de donanım aksesuarları işine başladık ve ulusal olarak tanınan bir uzmanlar şirketine dönüştük.Malzeme tedarikçilerimizle büyük bir bağlantımız var ve size mükemmel kalite ve uzmanlık sunabiliriz.

Müşteri memnuniyeti bizim bir numaralı hedefimizdir!Bizimle olan deneyiminizden keyif alacağınızdan eminiz.Bu amaçla herhangi bir öneriniz varsa lütfen size nasıl hizmet edebileceğimizi bize bildirin.

iade politikası

İade politikamız yalındır ve müşteri dostudur.Bizimle alışveriş yaparken kendinizi güvende hissedebilirsiniz-sonuçta, 10 yılı aşkın bir süredir iş yapıyoruz.Politikamız iş yapmak için sağduyulu bir yaklaşımdır.Üreticinin garanti iade politikasının (yerine getirmekle yükümlü olduğumuz) kısıtlamaları dahilinde olduğu ve aşağıdaki koşullar yerine getirildiği sürece, herhangi bir öğeyi satın aldıktan sonraki 30 gün içinde geri alacağız:

Öğe orijinal, kullanılmamış durumda olmalı ve orijinal ambalajında iade edilmelidir.

Yüklenen herhangi bir öğeyi kabul edemiyoruz ve / veya damaged.In ayrıca, orijinal ambalajında olmayan iade öğelerini kabul edemeyiz.Bunlar www.endustripatent.com.tr tarafından belirlenen kısıtlamalardır ve iade politikalarına uymakla yükümlüyüz.Kötü durumda iade edilen veya eksik parçaları olan ürünler kredilendirilmeyecektir.

İade nakliye ücretleri müşteri tarafından ödenmelidir.

Şirketimiz veya listemiz hatalı olmadığı sürece, iade nakliye masraflarını ödemekten müşteri sorumludur.

Müşteri bizden bir İade Malları Yetkilendirmesi (RGA) almalıdır.

Herhangi bir ürünü iade etmeden önce mağazamızla iletişime geçmeli ve bir RGA almalısınız. products.Be kutunun dışında, adınız ve adresinizle birlikte RGA# ' nın açıkça yayınlandığından emin olun.

GARANTİ ÖĞELERİ: Firmamız en kaliteli ürünleri satmaktadır.Sorunu burada mağazamızda halledeceğiz veya durum garanti edilirse sizi www.endustripatent.com.tr ile temasa geçireceğiz.

NAKLİYE BİLGİLERİ:

1. Sipariş ile ilgili herhangi bir sorun olmadıkça, siparişlerimiz genellikle ödeme alındıktan sonra 24 iş saati içinde gönderilir.Bu durumda eBay e-posta adresiniz veya telefon numaranız aracılığıyla sizinle iletişime geçeceğiz.

2.Siparişler normalde hafta sonları dahil olmak üzere her iş günü işlenir.Genellikle ödemeniz öğleden sonra 5:00'ten sonra veya hafta sonu alınırsa, bir sonraki iş gününde işleme alınır

3.Siparişiniz 0.5 kg'dan azsa, Çin Post Air Mail ile göndereceğiz, gelmesi 15-45 güne ihtiyaç duyar.0.5 kg'dan fazla ise, ekspres posta ile göndereceğiz (Epacket vb.). 5-10 güne ihtiyacı var.

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik, 304 Paslanmaz Çelik
  • Ağırlık: 80g
  • Tip: M4
  • Kullanım: sıradan bir kemer ile kullanılabilir, kemer taktikleri veya taktik sırt çantası
  • Kendin Yap Malzemeleri: Metal işleme
  • Miktar: 10 adet
  • Model Numarası: M4
  • Koşul: kullanılmamış, yeni

 

Teklifinizi Bırakın