Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v

Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  0 Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  1 Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  2 Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  3 Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  4 Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v Görüntü  5

Yaz buz ipek serin ped koltuk havalandırma yastığı klima soğutma araba koltuğu ile 6 hayranları saç kurutma makinesi yastık 12v24v

  • (0 Yorumlar)

₺1 367.90

Etiketler: joy seramik saç kurutma makinesi, seramik saç bigudi ipek, saç kurutma makinesi rowenta seramik, sarı ipek saten kumaş, çocuk saç kurutma makinesi mikrofiber, vakum saç kurutma makinesi kadınlar, seramik iyon saç kurutma makinesi, kadın saç kurutma makinesi iyonik, vintage ipek saç atkı, katlanabilir seramik saç kurutma makinesi.

(SKU: w163505)

Ürün detayları

Lütfen bu yastıkta 1 büyük fan ve 5 küçük fan olduğunu unutmayın.

1, Fiyat

Serin ve masaj için fiyat farkı vardır

örneğin,

siyah serin 1 adet 12 V = tek/1 adet serin yastık siyah renkte 12 V olan araba için uygun

siyah serin 1 adet 24 V= tek/siyah renkte 1 adet serin yastık 24 V olan araba için uygun

siyah masaj 12 V= tek/1 adet siyah renkte serin ve masaj minderi 12 V olan araba için uygun

siyah masaj 24 V = tek / 1 adet siyah renkte serin ve masaj minderi 24 V olan araba için uygun

Fiyat 1 adet ön koltuk için,müşteri 2 adet gerekiyorsa, lütfen sipariş 2

2, Bu yastıkta 2 stil soket (12V ve 24V) var

12V arabalar,ticari araçlar ve SUV içindir; 24V minibüs ve otobüs içindir; Müşteri not etmezse, genellikle 12V göndeririz.

3, 2 stil bağlantı hattı var (Doğrusal desen ve Çatallı), Doğrusal desen tek koltuğa uyuyor, diğeri hem sürücünün hem de sürücü koltuğunun eşzamanlı kullanımına uyuyor, lütfen 2 adet sipariş verirken hangi bağlantı hattına ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Müşteri not etmezse doğrusal desen göndeririz

Toptan Satış Hizmeti

Büyük miktarlarda satın alırsanız, size toptan fiyat sunabiliriz.Lütfen istediğiniz zaman bize mesaj bırakın.

Sevkiyat

1.Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2.Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3.Biz sadece EMANET adresine gemi olacak.Lütfen ödeme yapmadan önce emanet adresinizin gönderim adresinizle eşleştiğinden emin olun.

4.Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6.Gümrük posta kontrolü, grev, mücbir sebep vb.Dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere teslimat sırasında herhangi bir gecikmeden sorumlu olmayacağız.

7.As bir alıcı, yurtdışından sipariş verdiğinizde vergiyi ödemek sizin görevinizdir.Fiyatımıza vergiler, KDV veya diğer gizli ücretler dahil değildir.

8.Eğer ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Siparişinizi takip edeceğiz ve mümkün olan en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti!

İade ve İade Politikası

İade hizmeti sunuyoruz, ürünün iadesi kabul edilir:

1. Parsel size ulaştığında, lütfen imzalamadan önce içindeki tüm parçaları ve mal miktarını kontrol edin.Herhangi bir hasar, eksik ürün veya yanlış miktar varsa, lütfen imzalamayın ve postaneden veya teslimat şirketinden tazminat için göreceli bir sertifika vermesini isteyin.Ayrıca, en kısa sürede sorunla ilgili olarak lütfen bizimle iletişime geçin.Parseli imzaladıktan sonra, ürünlerin yanı sıra miktar hakkında da şüpheniz olmadığı ve işlemin tamamlanmış sayıldığı anlamına gelir.Eksik öğeler ve hasarlarla ilgili herhangi bir iddiadan sorumlu olmayacağız.

  • Ürün Yüksekliği: 1cm
  • Öğe Türü: Koltuk Kılıfları ve Destekler
  • Ürün Genişliği: 49cm
  • Set Parçası: 1
  • Mfg Seri Numarası: yaz yastığı
  • Malzeme Türü: Polyester
  • Marka Adı: Youdiangui'nin
  • Ürün Ağırlığı: 1.8kg
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Özel Fonksiyonu: Serin ve masaj
  • Ürün Uzunluğu: 119cm
  • Uygulanabilir Sezon: İlkbahar ve Yaz

 

Teklifinizi Bırakın