400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap

400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  0 400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  1 400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  2 400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  3 400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  4 400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap Görüntü  5

400 adet Ağda Çubukları Pürüzsüz Dil Bastırıcı Yüz Kaşları Tek Kullanımlık Epilasyon Aplikatör Spatula Vücut Küçük Ahşap

  • (2 Yorumlar)

₺139.32 ₺104.54

Etiketler: erkekler saç kravat, balmumu boya fırçası, tek kullanımlık tartlets, süet tulum erkek, ahşap tırnak çıkartması, saf balmumu saç, eva sünger saç, tanımsız pantolon, bulut saç kavrama, uygulamalar şişeler.

(SKU: w164192)

Tanım:

Vücudunuzdaki birçok yerin tüylerini almak için uygundur, kaşlar, bikini bölgeleri ve diğer küçük veya detaylı alanlar gibi küçük bölgelere ağda uygulamak için uygulanabilir.

Parmağınızı kullanmadan bir kavanozdan veya şişeden krem, losyon, serum, merhem çıkarmak, içindekileri temiz tutmak ve diğer birçok kullanım için kullanın.

Geniş uç yaklaşık 0,2 inç ve 3,5 inç uzunluğundadır.Küçük boyut kaşlarınıza, dudaklarınıza vb. İyi uyar.

Özel şekil, kullanımı kolaylaştırır, çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Ahşaptan yapılmış, paslanmayacak veya aşınmayacak, pürüzsüz bir yüzeye sahip, cildinize zarar vermeyecek, tek kullanımlık ve temiz, kullanmanız için rahat.

Uygun miktar, her torbada 400 adet ağda çubuğu, uzun süre kullanılabilir, uygun bir aile paketi.

Belirleme:

Malzeme: Ahşap, Ağda

Renk: Ahşap

Boyut (UxG): Yaklaşık 8.8x0.5 cm/3. 5x0. 2 inç

Miktar: 400 adet / paket

Paket içeriği:

400 adet x Epilasyon Çubukları

Not:

1. Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.

2. Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm farklılıklara izin verin.

Not:

1.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Stilin resimlerde gösterildiği gibi aynı olduğunu garanti ediyoruz, ancak modeldeki gibi farklı gövdelerde aynı performansı göstermiyoruz.

2.Sizinki ile detay boyutları karşılaştırın, izin lütfen 2-4 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık için giysi, teşekkürler cm tüm ölçüm ve unutmayın 1 cm = 0.39 inç

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2 Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1) DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

DHL UPS TNT FEDEX 3-7 gün sürer, EMS 8-12 gün sürer.Sonrası hava posta 2-8 hafta gerekir.Ama hepsi teslim edilen ülkeye bağlı.

2) SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

1) Alıcının erken onay derece ürün aldıktan sonra takdir edilecektir.

2) Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğunu, biz içtenlikle memnun iseniz bizim için olumlu geribildirim bizim ürün ve hizmet ile.

3) Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

  • Parça Sayısı: BİRLEŞİK
  • Boyut (Uxg): 8. 8x0. 5 cm / 3. 5x0. 2 inç
  • Marka Adı: GETHOME'UN
  • Miktar: 100 adet / paket
  • Öğe Türü: Makyaj Fırçası
  • Kaynak: Anakara Çin

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Melvinwagtmans - 2022-07-23
      5

    Mükemmel bir ürün. Çok memnun kaldım. Çok teşekkür ederim.

  • reviewer-1
    Grazi Girl 1993 - 2022-10-21
      5

    Güzel çubuklar. Krem uygulamak için spatula gibi aldım, uzun saplı ihtiyacım var:)) bir kavanoz için mükemmel! Çabuk gel! Teşekkür ederim satıcı.

Teklifinizi Bırakın