Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları

Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  0 Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  1 Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  2 Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  3 Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  4 Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları Görüntü  5

Kablosuz Klavye Ve Fare Combo Alıcı İle Windows PC İçin 2.4 G Kablosuz Fare Klavye Seti 64 Tuşları FN Fonksiyon Tuşları 96 Tuşları

  • (1 Yorumlar)

₺501.58 ₺205.65

Etiketler: kablosuz fare figu, asua pc, klavye samsunga sekmesi, korg retro klavye, lofree sayı pedi, 96 klavye metal, klavye boş tuşları, mini pc oyun mini pc, fare bluetooth fare, geniş bluetooth klavye.

(SKU: w164504)

Tanım:

1. 2.4 G Kablosuz Bağlantı: Sadece bir USB bağlantı noktası gereklidir (tak ve çalıştır, başka sürücü veya seçenek yok), mikro alıcıyı klavyeye ve fareye bağlayabilirsiniz. 2. 4G kablosuz teknolojisi, daha kararlı bağlantı, 33 feet'e kadar etkili kablosuz menzil.USB alıcısı, farenin pil kutusuna yerleştirilmiştir.Klavyeyi ve fareyi bağlamak için yalnızca nano alıcıyı kullanın.

2. 12 Fonksiyon Kısayol Tuşu: Sessiz düğmesi, rahat, pürüzsüz bir yazma ve tıklama hissinin keyfini çıkarmanızı sağlar.Kısayol tuşları, uygulamalara ve medya kontrollerine kolay erişim sağlar.Kablosuz sessiz klavyede, video, müzik, e-posta vb.Multimedya kontrolü için kullanılabilen, ulaşılması kolay 12 işlev tuşu bulunur.Eğlence, öğretim ve ofis için ideal, zamandan tasarruf edebilir ve iş ve yaşamı basitleştirebilir.Aile, ofis ve seyahat için uygundur.

3. Şık Tam Boyutlu Klavye: Kompakt tam boyutlu klavye, hızlı erişim kısayol tuşları, çok işlevli işlev tuşları ve yerleşik bir sayısal tuş takımı içerir.Özel kavisli ve akıcı klavye ile masaüstünüz benzersiz ve zariftir.Sıçramaya karşı koruma işlevi, kablosuz klavyenin dahili bileşenlerinin yanlışlıkla kahve veya su dökülmesinden zarar görmesini önler.İşinize konsantre olabilir ve yazarken çay saatinin tadını çıkarabilirsiniz.

4. Yüksek DPI Ergonomik Tasarım: Kablosuz klavye ve fare, imleç hassasiyetini kolayca değiştirmenize ve çeşitli yüzeylerde daha sorunsuz izlemenize olanak tanıyan 1200 dpi'ye sahiptir.Şık, aerodinamik, zarif ve kompakt klavye tasarımı konfor, pürüzsüz perküsyon ve tıklama efektleri getirir, kontur avucunuza mükemmel uyum sağlar ve el yorgunluğunu azaltır.Ergonomik olarak tasarlanmıştır.

5. Geniş Uyumluluk: Fare ve klavye kombinasyonu dayanıklıdır ve Windows 2000 için, benim için, XP için, Vista için, 7 için, 8 için, 10 için uyumludur. Bu combo masaüstü bilgisayarlar, Chrome kitaplar, PC'ler, dizüstü bilgisayarlar, bilgisayarlar, akıllı TV'ler için uygundur. (Klavye 2 adet AAA pil gerektirir ve fare 2 adet AAA pil gerektirir.Piller dahil değildir.)

Özellikler:

Malzeme: ABS

Tuşlar: 64 tuş + FN işlev tuşları 96 tuş

Arayüz: USB kablosuz alıcı

Etkili mesafe: 10 M

Serigrafi sürümü: çoklu dil desteği

Renk: Siyah

Düğme ömrü: 10 milyondan fazla kez

Destek sistemi: Windows98 için / 95 için / NT için / BENİM için / 2000 için / XP için / Vista için / 7.0 için / 8.0 için

Ürün boyutu: yaklaşık 283 * 10.6 * 10mm/11.14*0.42*0.39 içinde

Klavye ağırlığı: yaklaşık 300g

Fare boyutu: yaklaşık 115*58 * 18mm/4.53*2.28*0.71 içinde

Fare ağırlığı: yaklaşık 50g

Ambalaj Listesi:

Kablosuz Klavye*1

Fare*1

Alıcı*1

  • Uygulama: numara
  • Klavye Standardı: dizüstü bilgisayar klavyesi
  • Kaynak: Anakara Çin
  • destek: Dropship / Toptan / Epacket
  • Tip: 2.4 Ghz Kablosuz
  • Sertifika: Hiçbiri
  • Marka Adı: Rondaful'un
  • Tarz: Standart
  • Dil: İngilizce
  • Çalışma Tarzı: zar
  • Arayüz Tipi: USB

 

    Yorumlar:


  • reviewer-1
    Jrollupnlbs - 2022-12-02
      1

    Klavye çalışıyor fare çalışmıyor. Satıcı maliyetin yarısını iade etmeyi reddetti. Anlaşmazlığı geri ödeme olmadan tamamladı çünkü işe yaramaz.

Teklifinizi Bırakın