Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin

Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  0 Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  1 Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  2 Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  3 Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  4 Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin Görüntü  5

Kilitli günlük Kawaii Hayvan Kapak Kilitleme Anahtarlı Günlük A5 Dergisi Kişisel Organizatörler Gizli Defter Kadınlar Kızlar İçin

  • (0 Yorumlar)

₺232.45 ₺102.26

(SKU: w165401)

Tanım:

Kilitleme Günlüğü sevimli ve çekici, kızların anılarını yazmaları için mükemmel, kendinizi ifade etmek için gizli bir yer sağlıyor.

Belirleme:

Adı: Kilitleme Günlüğü ile Anahtar

Malzeme: kağıt, faux kürk

Boyutu: 14.8*21.5 cm/5.83*8.46 inç(yaklaşık.)

Ambalaj Listesi:

1 * Kilitleme Günlüğü ile Anahtar

Farkına varmak:

1. Kumaş bir kravat boyama işlemidir, her ürünü tam olarak aynı yapmanın bir yolu yoktur, lütfen sipariş vermeden önce dikkat edin!

2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 0-1 cm hataya izin verin.Lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

3. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!

Daha fazla ürün detayına bakın

1. [Sevimli Kedi Kapağı ] Kilitli Dergi, sevimli bir peluş kedi kapağı, kızların düşünmesi ve hissetmesi için güvenli bir yer, genç kızlar için gizli bir defter ile tasarlanmıştır.

2. [Yüksek Kaliteli Malzemeler ] Kilitli Günlük, büyük dayanıklılığa sahip hassas bir görünüme sahip, yüksek kaliteli yumuşak peluştan yapılmış sevimli ve renkli desenlerle basılmıştır.

3. [Kilit ve Anahtar ] Kilit Günlüğü, günlük hayatınızın bir kaydıdır ve kızların kişisel düşüncelerini yazmaları için mahremiyet sağlar, gelecekte bu mutlu çocukluk anılarını hatırlamak için idealdir.

4. [Kendini ifade Etme Biçimi ] Sadece bir defterden daha fazlası olan Lock Diary, genç kızların düşüncelerini ifade edebilecekleri bir yer olan çocukların ve yetişkinlerin hayal gücünü açığa çıkarıyor.

5. [Çocuklara Hediye ] Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında popüler olan Kilitli ve Anahtarlı Dergi, parti hediyeleri ve doğum günü hediyeleri için ideal bir seçimdir, arkadaşlarınız, komşularınız ve aileleriniz için mükemmel bir hediye.

  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın