Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri

Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  0 Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  1 Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  2 Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  3 Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  4 Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri Görüntü  5

Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar Laneti Bebek Araba Dashboard Dekorasyon Reçine Voodoo Bebek Sallayarak Kafa Araba Süsleri

  • (0 Yorumlar)

₺148.82 ₺118.98

Etiketler: bebek bobble kafa oyuncaklar, araba iç dekorasyon, araba sallayarak kafa oyuncaklar, Araba Kolye, Aksesuarlar, araba ayna asılı aksesuarları.

(SKU: w166656)

Mermi Noktaları:

1、【Yüksek sıcaklık dayanımı】 Çevre dostu reçineden yapılmış Voodoo bebek Bobble kafa oyuncakları yüksek sıcaklığa dayanıklıdır ve solması kolay değildir.

2、【Ayık kalın】 Uzun mesafeler süren arkadaşlar için, Voodoo bebek sallayarak kafa süsü sizi uyanık tutmak için çok eğlenceli bir arkadaştır.Salıncak ekibine katılmak için sabırsızlanıyorum!

3、【Fine Workmanship】 Sallayarak Kafa Voodoo Bebek yetenekli ustalar tarafından el-oyma olduğunu, ince detaylar ve tam ve güzel renk ile, size iyi bir görsel deneyim getiren.

4、【Yüksek Yay Tokluğu】 Voodoo Bebeğinin başı ve gövdesi bir yay ile bağlanır ve başın sorunsuz bir şekilde sallanması kolaydır.Bebek en ufak bir sarsıntıda başını sallar veya sallar.

5、【Araba Gösterge Paneli Dekorasyonu】 Yalnız sürmekten sıkıldınız mı?Lanet Bebek Reçine Süsleri sıkıcı sürücünüze eğlence katar ve masanızda, arabanızda veya gülümsemek istediğiniz herhangi bir yerde dekorasyon olarak da kullanılabilir.

Açıklama: Bobblehead voodoo bebeği, yetenekli ustalar tarafından güzel renklerle elle oyularak size iyi bir görsel deneyim sunar.Voodoo Bebek Sallama Figürü arabanın görünümünü engellemez veya ön cama çarpmaz ve çok eğlenceli bir arkadaştır.

Şartname: Adı: Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar

Malzeme: Reçine

Boyutu: yaklaşık 6.5*5*8.5 cm/2.55*1.96*3.34 içinde

Ambalaj Listesi: 1 x Voodoo Bebek

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

  • Malzeme: reçine
  • isim: Voodoo Bebek Bobble Kafa Oyuncaklar
  • CN: Guangdong
  • Boyut: about 6.5*5*8.5cm/2.55*1.96*3.34in
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Ana Malzeme: reçine

 

Teklifinizi Bırakın