Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5" Tampon siyah tpu kılıf moda sevimli komik kız

Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5 Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5 Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5 Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5 Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5 Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5

Samsung Galaxy A51 Kılıf Telefon arka Kapak Kılıf Samsung A51 A515 Durumda 6.5" Tampon siyah tpu kılıf moda sevimli komik kız

  • (0 Yorumlar)

₺48.28 ₺43.52

(SKU: w166808)

Ürünler Hakkında

1.Renk, web sitesinde gördüğünüzden biraz farklı olabilir .Çünkü farklı ekranlar farklı görüntüleniyor, sanırım çoğunuz bunu zaten biliyordunuz.

2.Yeni ürünlerin bir kokusu var, bazılarınız hoş olmadığını düşünebilir, normalde kokular bir veya iki hafta sonra dağılır . 3.Ürünün malzemesi yumuşak TPU Silikondur.mürekkep Güney Krea'dan ithal edilmektedir.çevre dostu tüm kaliteli malzemeleri seçtik.

Lojistik Hakkında

1. Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş, normalde 24 saat içinde ,hafta sonu ve tatil günleri hariç.

2. Lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin,adresin doğru olduğundan emin olun ,böylece parseli alabilirsiniz .Bu çok çok önemli ,bu yüzden arkadaş, ödemeden önce bunu unutma !

3. "Cainiao Süper Ekonomisi" ni seçtiyseniz ,izleme bilgisi sağlamayacağını ve teslim süresinin diğer nakliye yöntemlerinden daha uzun olduğunu bilmeniz gerekir .seçtiyseniz, izleme bilgisi yok hizmetini kabul ettiniz .ama çok fazla endişelenme, ucuz ve güvenilir .

4. Parselinizi zamanında almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçin.Kontrol edeceğiz ve sizin için koruma süresini uzatacağız veya yeniden göndereceğiz veya iade edeceğiz ,her çözüm iyi olacak.

Geri Bildirim Hakkında

1. Ürünlerimizden ve hizmetlerimizden memnunsanız ,lütfen bize olumlu bir 5 yıldızlı geri bildirim yazmak için birkaç dakika harcayın, desteğiniz için şimdiden teşekkürler .

2. Bir negatif geribildirim veya açık anlaşmazlık ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Biz çok istekli ve herhangi bir sorunu çözmek için yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız,biz ciddi satıcı, lütfen bize güvenin .

  • Kaynak: Anakara Çin
  • Dizayn: Çizgi film, Saydam
  • Tip: durum, telefon, Capa'nın, Tampon, Coque, Çantalı, fundas, Kabuk
  • Malzeme: esnek siyah mat TPU
  • Tasarım 1: Tatlı, Sevimli, POP, Güzel, Renkli, açık, harika
  • Uyumlu Marka: Samsung

 

Teklifinizi Bırakın