2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları

2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  0 2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  1 2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  2 2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  3 2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  4 2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları Görüntü  5

2 M kiraz çiçeği çiçek çelenk pil LED dize peri ışıklar kristal çelenk açık noel dekorasyon dize lambaları

  • (0 Yorumlar)

₺160.61 ₺97.88

Etiketler: bebekler dize çiçek saç bantları, kristal ayakkabı ipi, sakura neon ışık, kristal ışıklar lada, konesky denetleyici, kiraz çiçeği kadın tshirt, şapka kiraz çiçeği, kiraz ağacı çiçeği, kolye ışık kiraz, ceket kiraz çiçekleri.

(SKU: w169918)

Özellikler:

Dekoratif dize ışıkları

2 m/78.6 inç uzunluğunda ve 20 LED kiraz ışığı ile donatılmış tel, ince ve esnek, sıcak ve tatlı bir atmosfer yaratmak için bitki, mobilya, pencere ve daha fazla yere sarılmaya uygun kaliteli bakırdan yapılmıştır.

Su geçirmez

Teller ve LED'ler su geçirmezdir, bu nedenle yağmurlu bir günde bile dışarıda kullanabilirsiniz, ancak pil kutusunu uzun süre suya koymayın.

Akülü

Dize ışıkları pil kutusu ile güçlendirilebilir, 2 * AA piller (dahil değildir) ayrıca düşük voltajla tasarlanmış güç sağlamak ve çalıştırmak için de uygundur, bu nedenle kullanmanız güvenlidir.

Geniş uygulamalar

Çiçek dize ışıkları, doğum günü partisi, düğün, Noel, parti, Sevgililer Günü, tatil, festivaller, gösteriler ve daha fazlasına yaygın olarak uygulanan hem iç hem de dış mekan dekorasyonları için uygundur.

Yüksek kalite

Yüksek kaliteli akrilik malzemelerden yapılmış, kiraz çiçekleri ışık dize simülasyonu kokusuz, çevre dostu, suya dayanıklı ve düşük sıcaklığa dayanıklıdır, uzun süre kullanılabilir.

Özellikler:

Tipi: ışık dize

Malzeme: Akrilik

Ürün Renk: Şeffaf

Işık boncuk: 20 adet

İşık Rengi: Pembe ışık

Pil: 2 * AA pil (dahil değildir)

Hat Uzunluğu: 2 m/78.6 inç

Paket Boyutu: 10 * 8 * 2 cm/3.93*3.14*0.79 inç (L * G * Y)

Ağırlık: 40g / 1.41 oz

Ambalaj listesi

1 * kiraz dize ışık

1 * paket kutusu

  • Uygulama: Ev, Parti, Düğün, Yatak odası
  • Sertifika: CE
  • Şekil: Çiçek
  • Marka Adı: Konesky'nin
  • Güç Kaynağı: Kuru Pil
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Öğe Türü: boncuk
  • Model Numarası: ışık dize
  • Özellik: çiçek dize ışık, Pembe Kiraz çiçeği ışığı, Kiraz dekoratif ışık, Sakura Lamba Dize, Sakura peri ışık, Düşük sıcaklık dayanımı, kiraz çiçeği ışık, kiraz çiçeği dekoru, peri ışıkları, kiraz çiçeği çelenk

 

Teklifinizi Bırakın