İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye

İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  0 İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  1 İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  2 İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  3 İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  4 İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye Görüntü  5

İskandinav Pagan Reçine Viking Heykeli Odin Thor Reçine El Sanatları Süsler Ev Açık Bahçe Masaüstü Dekorasyon çocuk Tatil Hediye

  • (0 Yorumlar)

₺293.46 ₺234.73

Etiketler: viking dekorasyon, putperest, iskandinav dekoru, viking heykeli.

(SKU: w17041)

Tanım:

Reçine Viking heykeli yüksek kaliteli reçine malzemelerden yapılmıştır, kompakt yapıdadır ve korozyon önleyicidir, iyi tutulursa çok uzun süre kullanabilirsiniz.Bunların dokusu karmaşıktır, ancak iyi oyulmuştur, zarif el sanatları daha gerçek ve göz alıcı görünmesini sağlar, bunları evinizi veya bahçenizi, bahçenizi, havuzlarınızı, çeşmelerinizi ve sundurmanızı süslemek için kullanabilirsiniz. onları hediye olarak göndermeniz için de geçerlidir viking kültürünü veya karanlık çağları sevenler için.

Belirleme:

Adı: Odin Thor Tyr Ulfhednar İskandinav Paganı

Malzeme: Reçine

Boyut: 5x6x10cm

Ambalaj listesi:

1 x Odin Thor Tyr Ulfhednar kuzey pagan süsleme

Tanım:

1、Korozyona dayanıklı: Yüksek kaliteli reçine malzemelerden yapılmış, bu dizgin heykelleri korozyona dayanıklıdır ve renkleri kolayca solmaz.

2、Daha yüksek işçilik: Theseresin İskandinav Viking heykelleri iyi oyulmuştur ve şekli çok asil ve yeni görünen mızraklı bir adamdır.

3、Geniş uygulamalar: Heykel bahçelerinizi, havuzlarınızı, bahçelerinizi ve çeşmelerinizi süslemek için kullanmanız için çok uygundur ve evinize gizem duygusu verir.

4、Benzersiz tasarım: Heykelin tasarımı benzersizdir, bize dünyanın dört bir yanında dolaşan, savaşçılarını alacakaranlıkta tanrılar için çağıran tek gözlü bir mızrak sunar.

5、Harika hediye: Viking kültürü ve karanlık çağlarla ilgilenen arkadaşlarınız veya aileleriniz için bu Viking heykelini satın almanız iyi bir seçim olacaktır.

  • Malzeme: reçine
  • Akıllı Cihaz mı: NO
  • Tema: TV & Film Karakter
  • Tarz: Dini
  • Kaynak: Anakara Çin

 

Teklifinizi Bırakın