Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak

Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  0 Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  1 Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  2 Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  3 Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  4 Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak Görüntü  5

Akülü Soğuk Hava ısı Çorap Erkekler Kadınlar için Termal ısıtma ayak ısıtıcı Elektrikli Çorap sıcak tutan çoraplar Bisiklet Yürüyüş Kayak

  • (0 Yorumlar)

₺293.27 ₺211.16

Etiketler: çorap.

(SKU: w17516)

Mermi Noktaları:

1、Esnek ve Nefes Alabilir: Elektrikli çoraplar saf pamuktan yapılmıştır ve dahili bir enerji sayacına sahiptir.Esnek ve nefes alabilecek şekilde tasarlanmış, her türlü ayakkabıyla rahatça eşleştirilebilirler!

2 、 Ayakları sıcak tutun: Isıtmalı çoraplarımız stimülasyon için yükseltilmiş ısıtma elemanları kullanır.tek tip ısıtma ve sabit sıcaklığa sahip kışlık ısıtma çorapları ayaklarınızın sağlığını iyileştirir, böylece soğuk kış aylarında ayaklarınız artık soğuk ve sert olmaz.

3、Kullanımı Kolay: Çorapları ısıtmak için bu pilleri kolayca kullanabilirsiniz.Önce pili çorabın pil bölmesine yerleştirin, ardından düğmeyi açın ve gitmeye hazırsınız.

4、Su ile Yıkanmış: İç ısıtma, elektrik ileten geleneksel bakır telden değil, karbon fiber telden yapılmıştır, böylece güvenle temizleyebilirsiniz.

5、Mükemmel Hediye: Bu termal çoraplar, özellikle kışın seyahat severler için ideal bir hediye olarak kabul edilebilir.Kamp yapmak, kayak yapmak ve hatta evde giymek için mükemmeldir.

Özellikler:

1. Bu elektrikli çoraplar, rahat, yumuşak, nefes alabilen ve elastik olan üstün saf pamuklu malzemeden yapılmıştır.

2. Yükseltilmiş ısıtma elemanları ile, kış ısıtma çorapları üniform bir şekilde ısıtılır ve soğuk kışın ayaklarınızın artık soğuk ve sert olmamasına izin verecek sıcaklık stabilitesine sahiptir.

3. Tercihinize göre ayarlanabilen 3 sıcaklık seviyesi ile tasarlanmıştır.

4. Su ile yıkanması kolaydır.

5. Kamp yapmak, kayak yapmak ve hatta evde giymek için mükemmeldir.

Belirleme:

Boyutu: yaklaşık 22 * 28 * 10 cm/8.66*11.02*3.93 inç

Malzeme: saf pamuk

Ağırlık: yaklaşık 175 g / çift

Ambalaj Listesi:

Isıtmalı termal çorap*2

Notlar:

1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.

2. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif bir ölçüm sapmasını affedin.

  • Çorap Tipi: Unisex Çorap
  • Malzeme: coolmax
  • Parçalar: 1 adet
  • Müstehcen Resim: No
  • Model Numarası: Isıtmalı termal çoraplar
  • Cinsel Açıdan Müstehcen: No
  • Çorap Tüp Yüksekliği: Yüksek Tüp
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Cinsiyet: ADAMLAR
  • yüksek: Mürettebat

 

Teklifinizi Bırakın