Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası

Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  0 Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  1 Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  2 Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  3 Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  4 Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası Görüntü  5

Rossetta Galaxy dinozor yumurtası yıldız projektör 14 renk çatlak ışık geçirgenliği su dalgalanma yıldızlı projeksiyon gece lambası

  • (0 Yorumlar)

₺1 379.49 ₺689.75

Etiketler: naruto'yu organize et, lamba oyma, projektörü hassaslaştır, alamet led, yelek iblis avcısı, lg led'ler, tanımsız pantolon, foocame yıldız savaşları, astrol galaxy projektör, gece lambası büyük.

(SKU: w176436)

Özellik:

Kabuk malzeme: ABS + PC

Giriş gerilimi: 5V-2A

Maksimum güç: 10 w

Maksimum akım: 2A

Maksimum gerilim: 5 V DC

Güvenlik seviyesi: sınıf 2

Hoparlör parametreleri: 4 Ω 3 W * 1

Motor parametreleri: 3 V 1-4 / Dak

Kontrol yöntemi: düğme, uzaktan kumanda, ses kontrolü

Müzik modu: Bluetooth, dahili ses

Ses kontrolü: ses alındıktan sonra ışık ritimle değişir

Ürün yapılandırması: lamba gövdesi + uzaktan kumanda + USB veri kablosu + manuel + taban

➢4'ü 1 Arada Yıldız Projektör Gece Lambası

Dinozor Yumurtası Yıldız Projektörü, olağanüstü bir görsel ve işitsel deneyim yaratmak için bir projektör, gece lambası, beyaz gürültü makinesi ve müzik çaları birleştirir.Bu yıldız ışığı projektörü 14 parlak renge sahiptir ve parlayan yıldızları ve hafıza bulutsularını yansıtabilir.Yıldız ışığı projektörü, sizin ve çocuklarınızın huzurlu galaksinin tadını çıkarabileceği geniş bir yıldızlı gökyüzünü iç mekana getirir.Evinizin konforunda mekanın güzelliğinin tadını çıkarın.

➢Beyaz gürültü makinesi

Gece lambası projektörü, uykuya dalmaya veya meditasyon yapmaya çalışırken rahatlamanıza ve yatıştırmanıza olanak tanıyan 19 popüler beyaz ses içerir.Beyaz gürültü makinesinin yumuşak sesini ve bebek dostu bellek RGB LED gece ışığını birleştirmek unutulmaz bir deneyim getirecek ve her ruhu rahatlatacak.Hem çocuklar hem de yetişkinler bu eğlenceli ve çok işlevli dinozor yumurtası yıldızlı gece lambası projektörünün tadını çıkarabilir ve her huzurlu gece uykusunun tadını çıkarabilir.

➢Bluetooth 5.0 hoparlör ve ses kontrolü

Bu Galaxy projektörde yerleşik bir Bluetooth hoparlör bulunur.Cihazınızı Bluetooth ile bağlayın, Galaxy ışık projektöründen müzik çalın, küçük yıldızlar yanıp söndüğünde ve bulutsu müzik ritmine göre ritmik hareket ettiğinde huşu içinde izleyin.Ses işlevini uzaktan kumanda ile etkinleştirebilirsiniz ve gece lambası müziğin ritmine göre yanıp söner ve değişir veya ellerinizi yenerek sürükleyici bir deneyim yaratır.

➢Uzaktan kumanda ve otomatik kapanma zamanlayıcısı

4'ü 1 arada yıldız projektör Galaxy light'a ek olarak, renkli ışıkları, projeksiyon modunu, parlaklığı, hızı, müzik seçimini, ses seviyesini ve zamanlayıcıyı kontrol etmenizi sağlayan bir uzaktan kumanda da alabilirsiniz.Otomatik kapanma zamanlayıcısı 1 veya 2 saate ayarlanabilir.Zamanlayıcıyı ayarlamayı unutursanız, cihaz 4 saat sonra gücü otomatik olarak kapatır.Uzaktan kumanda ve otomatik zamanlayıcının kullanımı kolaydır ve zamanlayıcıyı belirli bir zamanda kapatırken esneklik sağlar.

Ambalaj Listesi:

1 * dinozor yumurtası Yıldız Projektör

1 * Uzaktan Kumanda

1 * USB Kablosu

Sevkiyat hakkında

1. Çin'den gemi seçerseniz, biz www.endustripatent.com.tr Standart Nakliye tarafından gemi; yurtdışı depolardan gemi seçerseniz, biz yerel lojistik teslimat tarafından gemi olacak.

2. Siparişiniz genellikle 24 saat içinde gönderilir, lütfen beklemek için daha sabırlı olun.

3. Herhangi bir şey lütfen bana bildirmekten çekinmeyin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

Hizmet Hakkında

1. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Ve hafta sonları hariç 24 saat içinde cevap vereceğiz.

2. Herhangi bir sorun size gelirse, lütfen endişelenmeyin.Önce bizimle iletişime geçebilirsiniz.Size yardımcı olmak için mümkün olan her şeyi deneyeceğimize söz veriyoruz.

3. Lütfen aramızdaki zaman farkına dikkat edin.Çin'de çalışıyoruz.

Geri Bildirim Hakkında

➢ Öğeleri aldıktan sonra onayınız çok takdir edilecektir.Ürünü aldıktan sonra, bize olumlu bir geri bildirim bırakabileceğinizi umuyoruz (4 veya 5 yıldız). - Negatif geribildirim ayrılmadan ÖNCE.LÜTFEN önce bizimle iletişime geçin ve sorunu çözmenize yardımcı olabiliriz.

➢ Daha iyisini yapmaya ve sizi memnun hissettirmeye çalışıyoruz!

  • Kullanım: tatil
  • Güç Üretimi: Değiştirmek
  • Tip: Atmosfer
  • Piller Gerekli mi: No
  • Kaynak: Anakara Çin
  • Marka Adı: NoEnName_Null
  • Ampuller Dahil mi: Evet
  • Şekil: Yumurtalık
  • Piller Dahil mi: No
  • Gerilim: 110V
  • Işık kaynağı: LED Ampuller
  • Öğe Türü: Gece ışıkları
  • Akıllı Cihaz mı: NO
  • Sertifika: ce
  • Gövde Malzemesi: abs

 

Teklifinizi Bırakın